Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Reflecta Projekcijsko platno Galaxy 181 x 104 cm (85915)

Reflecta Projekcijsko platno Galaxy 181 x 104 cm (85915)

Številka: 590685
Projekcijsko platno Reflecta Galaxy ponuja edinstveno kakovost slike v ohišju modernih mehkih linij in temnejše kovinske barve. Širok vidni kot, funkcija mehkega dviga, zaustavitev na katerikoli višini, možnost montaže tudi pred okno … Celoten opis
198,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 590685

Predstavitev

Projekcijsko platno Reflecta Galaxy ponuja edinstveno kakovost slike v ohišju modernih mehkih linij in temnejše kovinske barve, ki je tudi zaradi slednjega, primerno za uporabo v dnevni sobi, kot del hišnega kina. Projekcijska površina je mat belo obarvana in s kakovostjo obdelave površine dosega vrhunske lastnosti projicirane slike, ki jo dopolnjuje še širok vidni kot, ki znaša 100°. Zadnja stran platna ne prepušča svetlobe, slednje pa je zelo uporabno v primerih, ko želite platno namestiti kar pred okno.

Navijalni mehanizem s funkcijo mehkega dviga je bil razvit z namenom zlaganja platna s konstantno hitrostjo in še dodatno upočasnitvijo ob dosegu končne točke. Strah pred hitrim navitjem je torej odveč, celo več, pametni sistem omogoča tudi ustavitev razvijanja platna na katerikoli višini, saj si ga le tako lahko popolnoma prilagodite za kar se da najboljši užitek ob spremljanju video vsebin.

Drugo: dimenzije ohišja: 187 × 7 cm, debelina platna: 0,34 mm, gain faktor: 1.

Garancija: 1 leto