Microsoft Windows Home 10 FPP, slovenski, USB

Microsoft Windows Home 10 FPP, slovenski, USB

Številka: 1413091
Windows 10 Home (32 in 64 bit) licenca omogoča eno namestitev operacijskega sistema za enega uporabnika. Licenca je prenosljiva. Inštalacija preko USB ključa poteka v slovenskem jeziku, jezik pa lahko kasneje poljubno spremenite. Celoten opis
149,57 €
Vključno z DDV
137,09 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini

Na voljo takoj v trgovini
Trgovine
 

Številka: 1413091

Predstavitev

Windows 10 Home operacijski sistem

Windows 10 Home licenca omogoča eno namestitev za enega uporabnika in je prenosljiva. Sam operacijski sistem Windows 10 uporablja že milijone ljudi po celem svetu. Vpogled v operacijski sistem je boljši kot kadarkoli! 

Sistem Windows 10 ima funkcijo Microsoft Edge, ki poskrbi za najboljšo uporabniško izkušnjo v spletu. Zapiske napišite ali natipkajte kar na spletne strani in jih delite z drugimi, spletne članke pa berite v okolju brez motenj in priljubljene shranite za priročen poznejši dostop in branje. Delo boste lahko opravljali hitreje kot kadarkoli. Zahvaljujoč večopravilnosti lahko upravljate do 4 programe hkrati in ustvarite navidezna namizja, ko potrebujete več prostora ali želite stvari razvrstiti po projektih. 

Windows 10 ima nameščeno spletno trgovino Windows, ki ima vse kar potrebujete. Po trgovini brskajte z računalnikom, tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom, ter preprosto prenesite privlačno brezplačno in plačljivo digitalno vsebino, kot so programi, igre, glasba, filmi in TV-oddaje. 

 Windows 10 Home operacijski sistem

Minimalne sistemske zahteve

Procesor 1 GHz ali hitrejši procesor ali sistem SoC
Pomnilnik 1 GB za 32-bitno ali 2 GB pomnilnika za 64-bitno različico
Trdi disk 16 GB za 32-bitno ali 20 GB za 64-bitno različico
Grafika DirektX 9 ali novejša z gonilnikom WDDM 1.0
Zaslon vsaj 800×600

Tehnične podrobnosti

Tip Windows 10 Home 32/64 Bit
Jezik namestitev poteka v slovenskem jeziku, jezik pa lahko kasneje poljubno spremenite
Priloženo USB medij za namestitev