Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Microsoft Get Genuine Kit Windows 7 Pro 32-bit/64-bit, angleški (6PC-00020)

Microsoft Get Genuine Kit Windows 7 Pro 32-bit/64-bit, angleški (6PC-00020)

Številka: 629031
Originalni Windows 7 za vaše podjetje. Get Geniune Kit služi oziroma je namenjen uporabnikom, ki bi radi legalizirali svoj Microsoft Windows 7 Pro (angleška verzija) operacijski sistem in predstavlja najcenejšo rešitev, da to storite. Get Geniune Kit deluje tako za 32-bitno kot tudi za 64-bitno verzijo. Celoten opis
213 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 629031

Predstavitev

Zakaj originalni Windows?

Originalni Windows izdaja Microsoft in je lahko vaši organizaciji v pomoč pri ohranjanju konkurenčnosti in dobrega ugleda. Če je vsa programska oprema Microsoft, ki jo uporabljate, originalna in imate zanjo ustrezne licence, ima vaše podjetje več prednosti:

Zaščita pred vsemi tveganji, ki jih lahko predstavlja ponarejena programska oprema, na primer virusi, vohunska in druga zlonamerna programska oprema. Originalni Windows ponuja zagotovilo, da so najpomembnejši podatki v podjetju varni.

Zanesljivost z manj prekinitvami zaradi izpadov sistema in varnostnih kršitev. Samo originalni Windows ima podporo Microsofta in omogoča dostop do vseh posodobitev in drugih prenosov.

Učinkovitost delovanja za hitrejše poslovanje. Z originalnim sistemom Windows prihranite dragocen čas, potreben za izvedbo poslovnih opravil, in vam ni treba skrbeti zaradi neželenih prekinitev zaradi licenciranja.

Zaupanje, da je vaše podjetje v celoti skladno z licenčnimi pogoji za Windows in ga zaposleni, partnerji in stranke vidijo kot zaupanja vrednega, uglednega poslovnega partnerja.

Tehnične podrobnosti:

  • zvrst programa: operacijski sistem/dodatek
  • namembnost: aktivacija (licenca) za operacijski sistem Windows Windows 7 Pro
  • sistemske zahteve: nameščen Windows 7 Pro
  • podprti OS: Windows 7 Pro