Dr. Hauschka Pleť omrežje zdravilo za občutljivo kožo Sensitiv ( Sensitiv e Care Conditioner) (Obseg 10 x 1 ml)

Dr. Hauschka Pleť omrežje zdravilo za občutljivo kožo Sensitiv ( Sensitiv e Care Conditioner) (Obseg 10 x 1 ml)

Številka: 100019859294
Partnerska prodaja
Sensitiv Pleť Sensitiv je bila ustvarjena za zelo občutljivo kožo s težnjo po razširjenih žilah (kuperoza) in rozacee (pordelost). Ima preventivno delovanje proti razširjenim žilam, ima pomlajevalni in regeneracijski učinek. Celoten opis
24 €
20,70 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

16.4. - 17.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100019859294

Predstavitev

Sensitiv Pleť Sensitiv je bila ustvarjena za zelo občutljivo kožo s težnjo po razširjenih žilah (kuperoza) in rozacee (pordelost). Ima preventivno delovanje proti razširjenim žilam, ima pomlajevalni in regeneracijski učinek. Pomirja in odpravlja neprijetne sončne opekline ob prisotnosti sončne alergije in sončnih opeklin. Spodbuja vaskularno elastičnost in sprošča pretok v žilnem sistemu.

Zdravilne učinkovine:

  • izvlečki čarovnice, lešnikov in kamilice – pomirjajo kožo, krepijo njene kožne funkcije in koži dajejo novo vitalnost.

Značilnosti:

  • za občutljivo kožo,
  • preprečevanje razširjenih žil,
  • pomirjujoč učinek,
  • obnavlja kožo,
  • spodbuja vaskularno elastičnost,
  • sprošča pretok v žilnem sistemu.
Kako uporabljati:

Za občutljivo kožo: po večernem čiščenju kože nanesite 2 ampuli. Odstranite vrh ampule vzdolž bele črte, izpraznite vsebino ampule v dlani ene roke, prste druge pa nanesite tako, da nežno pritisnete na obraz, veke, ustnice, ušesne učke in vrat.

Pri kuperozi: zjutraj in zvečer po čiščenju kože nanesite vsebino 1 ampule tako, da nežno stisnete na prizadeta območja.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.