shumee Napihljiva gimnastična podloga s tlačilko 600x100x20 cm modra

shumee Napihljiva gimnastična podloga s tlačilko 600x100x20 cm modra

Številka: 100050136073
Partnerska prodaja
Ali Iščete veliko in profesionalno podlogo za telovadbo ali igro? Ta napihljiva gimnastična podloga je pametna izbira. Napihljivo vadbeno podlogo z neprimerljivo močjo in vzdržljivostjo lahko preprosto vzamete s seboj in postavite kjerkoli. Lahko se uporablja v parkih, šolah, športnih klubih itd. Ta Celoten opis
589 €
Brezplačna dostava
Partner: Shumee

Partnerska zaloga 5+ artikli

23.5. - 25.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100050136073

Predstavitev

Ali Iščete veliko in profesionalno podlogo za telovadbo ali igro? Ta napihljiva gimnastična podloga je pametna izbira. Napihljivo vadbeno podlogo z neprimerljivo močjo in vzdržljivostjo lahko preprosto vzamete s seboj in postavite kjerkoli. Lahko se uporablja v parkih, šolah, športnih klubih itd.

Ta vadbena podloga je izdelana iz PVC-ja visoke gostote ter blaži udarce, je nedrseča in vodoodporna, zato je popolna za zaščito vsakega ljubitelja športa. Ta telovadna podloga je vsestranska za uporabo, saj se lahko uporablja v notranjih prostorih za gimnastiko, kickboxing, jogo, wrestling itd. Podloga je primerna tudi za aktivnosti na prostem, na primer za lebdenje na vodi v bazenu ali na morju, igranje iger na travi itd.

Paket vsebuje priloženo tlačilko za preprosto postavitev in praznjenje. Za lažje shranjevanje in transport so vsi izdelki pakirani v PVC vreči.

  • Barva: Modra in siva
  • Material: PVC visoke gostote, PVC blago
  • Dimenzije: 600 × 100 × 20 cm (D x Š x D)
  • Priložena tlačilka