Sefiros (Eyeshadow Brush Short)

Sefiros (Eyeshadow Brush Short)

Številka: 100037227199
Partnerska prodaja
Čopič za senčila iz serije Sefiros Red Wood je izredno privlačen zaradi rdeče-rjavega lesenega ročaja, ki je v kontrastu z mat-kovinsko sponko, ki zaključuje krtačo. Izredno fini, a močni lasje s čopičem so narejeni iz sintetičnih visokotehnoloških vlaken, ki zagotavljajo popoln nanos ličil. Celoten opis
2,60 €
Vključno z DDV
2,40 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

21.6. - 22.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100037227199

Predstavitev

Čopič za senčila iz serije Sefiros Red Wood je izredno privlačen zaradi rdeče-rjavega lesenega ročaja, ki je v kontrastu z mat-kovinsko sponko, ki zaključuje krtačo. Izredno fini, a močni lasje s čopičem so narejeni iz sintetičnih visokotehnoloških vlaken, ki zagotavljajo popoln nanos ličil. Čopič zagotavlja enakomerno nanašanje senčil na celoten pokrov, hkrati pa je tudi estetski dodatek za vašo torbico ali kopalnico.

Dolžina: 17 cm, vključno z ročajem.

Ekskluzivno: 36-mesečna podaljšana garancija!

Prednosti:
  • zagotavlja profesionalno, enakomerno in prijetno uporabo,
  • v državah članicah EU.
  • Primerno za vegane.

Kako skrbeti za krtačo:

Čopič je treba redno čistiti, da ohrani svojo mehkobo in mehkobo. Na to se držijo ostanki ličil, umazanija, maščobe, bakterije in odmrli delci kože. Čopič nežno podrgnite v toplo vodo z malo posebnega mila Sefiros . Pazite, da v ročaj, ki drži dlake krtače, ne pride voda. Nato pustite, da se krtača dobro posuši, preden jo ponovno uporabite. Ne sušite ga s sušilcem za lase ali ga postavljajte na radiator. Vedno pustite, da lase suši navzdol.Kako uporabljati: S čopičem nanesite senčilo za oči.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.