Refectocil Mini starter set

Znamka: Refectocil Naša številka: 100019853054

Partnerska prodaja

Refectocil Mini starter set

Začetni set vključuje: Refectocil in obrvi 15 ml (modro-črna in rjava) Oksidacija 3% tekočina 100 ml Profesionalne silikonske blazinice za trepalnice (SiliconePads) 2 kos Plastična posoda . Celoten opis

20.1

20,10 € Vključno z DDV

Naša številka: 100019853054

Predstavitev

Opis artikla

Začetni set vključuje:

  • Refectocil in obrvi 15 ml (modro-črna in rjava)
  • Oksidacija 3% tekočina 100 ml
  • Profesionalne silikonske blazinice za trepalnice (SiliconePads) 2 kos
  • Plastična posoda
Obarvajte trepalnice in obrvi do želenega odtenka. Vsaka epruveta vsebuje 15 ml barve. Za enkratno uporabo potrebujete 2 cm barve in približno 10 kapljic 3% oksidanta, da aktivirate barvo, ki jo zmešate v Refectocil z Refectocil. Oksidant ni del barve za trepalnice. Barva obrvi in obrvi zadostuje za 30 – 40 aplikacij.

Enostavna in zanesljiva aplikacija, hitro delovanje, odličen barvni rezultat, ki traja do 6 tednov!

Uporaba te barve ne more ustvariti svetlejšega odtenka, kot ga trenutno imate. Za beljenje ali beljenje uporabite Refectocil .

Kako uporabljati:

Priprava: trepalnice in obrvi morajo biti suhe in nemastne za optimalne barvne rezultate. Vzemite samo 2 podloga za RefectoCil. Spodnji pokrov in spodnji del papirja za podlago premažite s smetano ali maščobo. Da se izognete kakršni koli barvi na koži, potisnite en papir pod trepalnice. Nosite zaščitne rokavice, izdelek vsebuje fenilendiamine.

Priprava: 2 cm barve in 10 kapljic tekočega oksidanta Refectocil v kozmetično posodo, da Refectocil pasto tik pred barvanjem. Ko zaprete eno oko, nanesite barvo s palico za trepalnice, dokler niso popolnoma prekrite z barvo. Nato na obrvi v smeri rasti nanesite enak ali svetlejši odtenek.

Čas izpostavljenosti: 5 – 10 minut, odvisno od potrebne intenzitete.

Čiščenje: odvečno barvo z obrvi obrišite z vato iz vate. Če koža pride v stik z barvo, hitro in nežno odstranite madeže z odstranjevalcem barve (odstranjevalec ne sme nanesti na območje okoli oči in trepalnic). Trepalnice – nežno odstranite podlago in obrišite vse odvečne barve s suhim bombažnim tamponom. Nato odstranite ostanke barve z vodo in bombažno volno. Ne odpirajte očesa, dokler ni čisto! Stabiliziran tekoči oksidant, posebej razvit za obrvi in trepalnice RefectoCil za popoln barvni rezultat.

Kako uporabljati:

Mešajte 2 cm neposredno pred obarvanjem barve trepalnic in obrvi in 10 kapljic tekočega oksidanta v kozmetični mističce . Nato sledite navodilom v prilogi barva trepalnic in obrvi . RefectoCil silikonske podloge? Barvanje trepalnic je tako preprosto kot še nikoli doslej!

Blazinice so samolepilne in proti zdrsu. Mehki silikon se odlično prilagaja kateri koli obliki očesnega področja. So 100% vodoodporni. V primeru pravilnega pranja in razmaščevanja po njihovi uporabi bodo postregli do 100 dodatnih obarvanj.

Značilnosti:

  • so samolepilne z nedrsečim zaključkom,
  • ustreza vsaki obliki oči,
  • ščiti kožo pred barvo,
  • jih je mogoče ponovno uporabiti do 100-krat,
  • izdelani so iz zelo mehkega in tehnološko naprednega silikona, ki ne škoduje koži,
  • so dermatološko testirani.

Kako uporabljati:

RefectoCil SiliconePads položite s sijočo stranjo kože neposredno pod veko in nežno pritisnite navzdol.
Nanesite barvo za trepalnice RefectoCil. Po preteku časa nanašanja odstranite barvo trepalnic na silikonskih blazinicah z mokrim bombažnim tamponom. Očistite blazinice.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%