Dermacol Kozmetična ščetka za ustnice s torbico in kartico D60 (Master Brush Lips)

Znamka: Dermacol Naša številka: 100019874451

Partnerska prodajaOdlična cena

Dermacol Kozmetična ščetka za ustnice s torbico in kartico D60 (Master Brush Lips)

Kozmetična ščetka za ustnice je primerna za nanos šminke in sijaja. Ima lesen ročaj in sintetične ščetine, ki omogočajo enostavno in natančno nanašanje šminke. Čopič je priložen v prozornem plastičnem ovitku s papirno karto, ki opisuje izdelek. Celoten opis

4.6

5,80 € Vključno z DDV
4,60 €
-20%

Naša številka: 100019874451

Predstavitev

Opis artikla

Kozmetična ščetka za ustnice je primerna za nanos šminke in sijaja. Ima lesen ročaj in sintetične ščetine, ki omogočajo enostavno in natančno nanašanje šminke. Čopič je priložen v prozornem plastičnem ovitku s papirno karto, ki opisuje izdelek. Krtače D60 Lip Brush bodo vaše ustnice držale pod nadzorom.

Značilnosti:

  • primeren za nanos šminke in sijaja za ustnice,
  • ima lesen ročaj in oblikovane sintetične ščetine,
  • je priložen v prozornem plastičnem ovitku s papirno kartico in opisom.
Kako uporabljati: S čopičem nanesite šminko. Opozorilo: Krtačo je treba redno čistiti, da ohranite gladkost in mehkobo. Ličila, umazanija, maščobe, bakterije in odmrli delci kože se držijo. Čopič nežno vtrite v toplo vodo z malo posebnega mila. Pazite, da v ročaju ne bo vode, ki drži krtače za lase skupaj. Pred ponovno uporabo pustite, da se krtača dobro posuši. Ne sušite ga s sušilcem za lase ali ga postavljajte na radiator. Vedno pustite, da se prosto posuši navzdol.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%