Manfrotto XPRO "Geared" 3 Way pan/tilt glava za stojalo (MHXPRO-3WG) - idealna za makro fotografijo

Manfrotto XPRO "Geared" 3 Way pan/tilt glava za stojalo (MHXPRO-3WG) - idealna za makro fotografijo

Številka: 100055543581
Partnerska prodaja
Za fotografe, ki iščejo nič manj kot natančnost. Zelo prenosna trikotna nagibna / nagibna glava XPRO ima najlažje in najbolj natančno ohišje v seriji Manfrotto. Celoten opis
244,15 €
Vključno z DDV
195,90 €
-19%

Partnerska zaloga 3 artikli

1.10. - 2.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100055543581

Predstavitev

Tog in močan, ima mikrometrične gumbe, tako da lahko v samo nekaj sekundah postavite fotoaparat v želeni položaj. Z nosilnostjo do 4 kg in glavo, ki tehta le 0,75 kg, imate trdno, stabilno glavo za stojala, ki je izjemno lahka za nošenje.

Slike s še večjo natančnostjo uokvirjajte s premikanjem usmerjevalnika, ki vam bo omogočilo, da svoje slike sestavite v enem koraku naenkrat na vseh treh oseh. Če želite prilagoditi okvir, preprosto pritisnite gumb proti ravni, da sprostite sistem zaklepanja.

Tudi gumbi so bili skrbno zasnovani tako, da zagotavljajo ergonomsko udobje, ne glede na to, koliko kadrirate in fotografirate. S priloženo standardno ploščo 200PL vam ni treba skrbeti za preklapljanje plošč pri uporabi različnih Manfrotto glav. Ta je vedno pritrjen na kamero, kar pomeni, da se lahko skoraj v kratkem času pripravite na fotografiranje ali videoposnetke.

Za vaše zagotovilo ima ta izdelek 10-letno garancijo in je bil zasnovan z vrhunskimi materiali in naprednimi inženirskimi postopki v Italiji za zagotovljeno kakovost. Tudi tehnologija Manfrotto z orodjem je v postopku patenta.