Manfrotto XPRO 4 segmentni video monopod z Fluid 500 glavo & FLUIDTECH podstavkom (MVMXPRO500)

Manfrotto XPRO 4 segmentni video monopod z Fluid 500 glavo & FLUIDTECH podstavkom (MVMXPRO500)

Številka: 100049789356
Partnerska prodaja Odlična cena
4-delni aluminijasti XPRO monopod s Fluid Video glavo je profesionalni fluidni video monopod, izdelan tako, da zadovolji snemalce, ki izkoristijo višino svojega monopoda, da dosežejo večjo množico in dosežejo široko paleto kotov snemanja. Celoten opis
341,48 €
Vključno z DDV
229,90 €
-32%
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga 5+ artikli

23.9. - 24.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049789356

Predstavitev

Te najsodobnejše noge Manfrotto so podedovale popolno kombinacijo togosti in varnosti zaklepanja profesionalnih stojalo, kot sta kolekcija 190 in kolekcija 055.

Ta monopod je opremljen s popolno fluidno osnovo Manfrotto (MVMXPROBASE) z inovativnim sistemom FLUIDTECH, zaradi česar je Manfrotto XPRO Monopod + prvi takšen na trgu s 3D-fluidom . Video podnožje FLUIDTECH omogoča izjemno gladko fotografiranje pri premikanju, nagibanju in obračanju za večjo perspektivo. Tri zložljive noge so izjemno prenosne v zloženem položaju in omogočajo enostavno nošenje monopoda povsod.

Nove aluminijaste cevi v obliki črke D močno izboljšajo odpornost proti vrtenju celotnega monopoda, kar je posledica hitrih gibov snemanja. V kombinaciji s Quick Power Lock (QPL), ki močno pritrdi ročico na ravno stran cevi monopoda, to odpravi neželene sunkovite gibe. Novo zasnovani grelec za noge zagotavlja izjemen oprijem in popoln nadzor posnetkov s posebno različico uspešne video glave Manfrotto 500

MVMXPRO500 izkorišča zmogljiv protiutež sistema MVH500AH za upravljanje težje opreme, kot so kamere z zamenljivimi objektivi, s širšo platformo za podporo teles HDSLR. Je izredno lahek in kompakten, zato ga niti ne boste opazili v torbi, vendar se lahko nanj vedno zanesete do impresivnih 5 kg, ki združujejo moč s prenosljivostjo. Zaradi kombinacije tekočine, ki jo zagotavljata glava 500 in podnožje FLUIDTECH, je to popoln komplet za zahtevne snemalce, ki potrebujejo pametno, hitro nastavljivo in enostavno podporo za svoje profesionalne video posnetke. Kamera se hitro namesti od zgoraj zahvaljujoč dostopnemu sistemu stranskih ključavnic (namesto ključavnice na zadnji strani) in je tako varna, da sekundarne ključavnice ni treba.

MVMXPRO500 ima en priključek Easy Link 3/8 ”, ki je primeren za zunanji monitor ali drugo dodatno opremo, in je priložen ploščici video kamere Manfrotto 500PLONG.