Manfrotto PIXI Mini stojalo z objemko (nosilcem) za pametni telefon z več nastavki (MTPIXI-B + MCPIXI) - bela

Manfrotto PIXI Mini stojalo z objemko (nosilcem) za pametni telefon z več nastavki (MTPIXI-B + MCPIXI) - bela

Številka: 100055677227
Partnerska prodaja
Mini stojalo za CSC in pametne telefone, vključen nosilec za pametni telefon s priloženim navojem 1/4. Udoben ročaj za zajem odličnih videoposnetkov, zaklepni mehanizem s pritiskom na gumb za enostavno namestitev. Lahek, intuitiven za uporabo in enostaven za uporabo Celoten opis

default
default
43,54 €
Vključno z DDV
32,90 €
-24%

Partnerska zaloga 5 artikli

23.9. - 24.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100055677227

Predstavitev

PIXI je odlična izbira za vsakogar, ki vsak dan uporablja svoj pametni telefon za spontano fotografiranje. PIXI se zdaj ponaša z univerzalnim nosilcem za pametne telefone z več nastavki/navoji, kar omogoča njegovo uporabo z večino pametnih telefonov, ki so trenutno na trgu, kar zagotavlja veliko prilagodljivost in enostavnost uporabe v vseh okoliščinah. PIXI ima dvojno funkcionalnost: deluje kot stabilen nosilec in se lahko uporablja tudi kot udoben ergonomski oprijem za zajemanje odličnih videoposnetkov, fotografiranje samoportretov in neverjetnih slik, ki resnično izstopajo od ostalih.

Manfrotto PIXI Clamp je zasnovan za varno pritrditev katerega koli pametnega telefona – širokega od 60 mm do 104 mm – na katero koli oporo, kot je mini stativ PIXI. Objemka ima na strani in na dnu dva nastavka ¼, ki omogočata pokončni način in običajni ležeči način. Na vrhu ima tudi priročen nosilec za pritrditev LED luči, mikrofonov ali drugih dodatkov. Njegova varna ročica za zaklepanje Y-lock zagotavlja varnost vašega telefona in omogoča enostavno zajemanje najboljše vsebine.