Manfrotto PIXI Evo namizno stojalo 2 segmentno (MTPIXIEVO-RD) + Pixi nosilec za pametni telefon (MCPIXI), siva/rdeča

Manfrotto PIXI Evo namizno stojalo 2 segmentno (MTPIXIEVO-RD) + Pixi nosilec za pametni telefon (MCPIXI), siva/rdeča

Številka: 100055682800
Partnerska prodaja
Izjemno lahek in kompakten, 2-segmentno mini stojalo PIXI EVO je kot nalašč za transport. V kombinaciji s svojo trpežno aluminijasto strukturo imate zanesljiv del opreme, na katerega se lahko zanesete skozi svojo fotografsko kariero. Celoten opis

default
default
69,25 €
Vključno z DDV
49,90 €
-27%

Partnerska zaloga 5 artikli

20.9. - 21.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100055682800

Predstavitev

Široka paleta možnosti fotografiranja za mobilnega fotografa. Dvosegmentno mini stojalo PIXI EVO je dovolj kompakten, da ga lahko nosite s seboj in ponuja različne možnosti kadriranja za vaše fotografsko delo.

Izjemno lahek in kompakten, 2-segmentno mini stojalo PIXI EVO je kot nalašč za transport. V kombinaciji s svojo trpežno aluminijasto strukturo imate zanesljiv del opreme, na katerega se lahko zanesete skozi svojo fotografsko kariero.

Komplet se ponaša tudi z dvema različnima kotoma nog skupaj z drsnim izbirnikom. Dodatne funkcije vključujejo dvodelne noge, ki jih je mogoče prilagoditi v petih preprostih korakih. To bo izboljšalo vašo stabilnost na neravnih površinah. Zagotovo boste ohranili popoln posnetek zahvaljujoč tej inovativni tehnologiji.

Fotoaparat se lahko nagne na 90 °, kar je idealno za fotografiranje in snemanje v pokončnem načinu.

Ta komplet, razvit za DSLR-je na začetni ravni, podpira široko paleto naprav do 2,5 kg. Ta široka združljivost vam omogoča svobodo uporabe kamer in dodatne opreme po vaši izbiri.

Manfrotto PIXI nosilec je zasnovan za varno pritrditev katerega koli pametnega telefona – širokega od 60 mm do 104 mm – na katero koli oporo, kot je mini stativ PIXI. Evo. Objemka ima na strani in na dnu dva nastavka ¼, ki omogočata pokončni način in običajni ležeči način. Na vrhu ima tudi priročen nosilec za pritrditev LED luči, mikrofonov ali drugih dodatkov. Njegova varna ročica za zaklepanje Y-lock zagotavlja varnost vašega telefona in omogoča enostavno zajemanje najboljše vsebine.