Manfrotto Stojalo Element MII Mobile Bluetooth aluminijasto, črn (MKELMII4BMB-BH)

Manfrotto Stojalo Element MII Mobile Bluetooth aluminijasto, črn (MKELMII4BMB-BH)

Številka: 100049818721
Partnerska prodaja
Kot nalašč za ljubiteljske in ambiciozne fotografe, ki uporabljajo tudi kompaktne fotoaparate, CSC-je, DSLR-je in pametne telefone. Stojalo Manfrotto Element MII Mobile BT Aluminium črn je lahek na vaših ramenih in stabilno na tleh ter omogoča fotografom, ki uporabljajo pametne telefone in ..... Celoten opis
161,65 €
Vključno z DDV
129,30 €
-20%

Partnerska zaloga 3 artikli

23.9. - 24.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049818721

Predstavitev

Kot nalašč za ljubiteljske in ambiciozne fotografe, ki uporabljajo tudi kompaktne fotoaparate, CSC-je, DSLR-je in pametne telefone. Stojalo Manfrotto Element MII Mobile BT Aluminium črn je lahek na vaših ramenih in stabilno na tleh ter omogoča fotografom, ki uporabljajo pametne telefone in fotoaparate, da enostavno in samozavestno preklapljajo z ene naprave na drugo, glede na njihove potrebe.

Kolekcija Element MII je razvoj serije Element Big. Element MII, ki pomeni MADE IN ITALY in MARK 2, ponuja visoko kakovostno, brezhibno konstrukcijo, eleganten dizajn ter več razburljivih nadgradenj in dragocenih lastnosti. Poleg tega je na voljo z Manfrottovo ikonsko univerzalno objemko za pametni telefon in daljinskim upravljalnikom Bluetooth za izjemno ustvarjalno svobodo v pametni fonografiji. MCLAMP varno drži vaš pametni telefon in se pritrdi na nosilec fotoaparata z 1/4 '' ženskim navojem, za enostavno fotografiranje in video pametnofonografijo. Podpira kateri koli pametni telefon, širok do 8,4 cm (3,2 "). Bluetooth® certificirano tehnologijo z enim gumbom lahko uporabljate do 27,5 m od telefona in ne potrebuje nobene aplikacije.

Izjemno kompakten, lahek in zanesljiv element Element MII Mobile BT Aluminium črn ponuja vrhunsko konstrukcijo in funkcije, ki jih je treba imeti, idealen pa je za sprostitev vaše ustvarjalnosti na poti. 

Element MII Aluminium Black nosi tovor do 8 kg, kar pomeni, da je primeren tudi za težje zoom objektive, kjer je trdno stojalo bistvenega pomena za ostre fotografije.

Aluminijasta kroglična glava uporabnikom Elementa MII omogoča, da uživajo v najbolj gladkem gibanju za kadriranje svojih posnetkov in trdno zaskočijo orodje. Odlikuje ga dvojna ključavnica z velikim primarnim gumbom za nadzor gibanja krogle in manjšim sekundarnim gumbom za vklop 360 ° neodvisne posode. Glava ima priložen visokokakovostni tehno polimer 200PL-PRO, lahka ploščica je močna ter združljiva z nastavki za glavo Arca in Manfrotto RC2. Njegovi gumijasti vložki se oprijemajo tudi pri najbolj nagnjenih posnetkih.

Robustni aluminijasti pajek dosledno zagotavlja izjemno stabilnost in zanesljivost na terenu. Njegovo iznajdljivo jedro ohranja velikost na minimumu, saj vsebuje patentirane izbirnike kotov nog, ki omogočajo hitro preklapljanje kota noge za hitro in natančno pozicioniranje kamere.

Sistem za hitro odpiranje nog in ergonomske zaskočne ključavnice trdno zaklenejo noge, kar omogoča takojšnjo nastavitev in zadrževanje vaše pozornosti na posnetku.

Fotografi se lahko zanesejo na kljuko na dnu osrednjega stolpca, da po potrebi dodajo dodatno težo za dodatno stabilnost.

Zaradi živahnih, privlačnih barv in grafike so ti modeli popolni za izražanje vaše individualnosti.

Stojalo Element MII Mobile BT iz aluminijaste črne barve vas zlahka spremlja povsod in je z oblazinjeno torbo vedno udobno za nošenje.