Manfrotto Pro Light sling torba FastTrack-8 za CSC (MB PL-FT-8)

Manfrotto Pro Light sling torba FastTrack-8 za CSC (MB PL-FT-8)

Številka: 100055548438
Partnerska prodaja
Ste se naveličali naramnic torbe, ki vam ovirajo pas? Pro Light FastTrack v enem izdelku, ki opravlja dve nalogi, združuje torbo in trak za fotoaparat. Kako deluje Pro Light FastTrack? Celoten opis
133,35 €
Vključno z DDV
109,90 €
-17%

Partnerska zaloga 2 artikla

2.10. - 3.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100055548438

Predstavitev

Hitro vzemite fotoaparat iz oblazinjenega predala na dnu torbe. Povlecite in podaljšajte trak fotoaparata in pripravljeni ste za zajemanje vaše slike! Ko posnamete posnetek, se lahko premaknete neposredno na naslednjo lokacijo, ne da bi fotoaparat shranili v torbo; zaradi zaponk se lahko varno pritrdi na jermen. FastTrack je prva torbica za kameri na trgu, ki ima vgrajen trak za fotoaparat. FastTrack je izdelek 2 v 1, ki optimizira orodje in fotografom omogoča, da se izognejo nenavadnemu kompletu.

Dvojni namen FastTracka lahko olajša delo: fotografi lahko zdaj uporabljajo svoj najljubši vrhunski CSC fotoaparat s prilagodljivim trakom za kamero in hitro shranijo svoj CSC (npr. Sony Alpha 7 ali Alpha 9 s pritrjenim 24–70 mm f / 4) v torbo brez ločevanja fotoaparata s traku, z enim samim gibom. Ta postopek lahko hitro ponovijo, kadar koli je treba. Zahvaljujoč drugemu stranskem predalu, ki je lahko dostopen, lahko torba nosi tudi 2 dodatni leči (npr. Sony 70–200 mm f / 4 in 16–35 mm f / 4). Je popolna kombinacija vsestranskosti, udobja in elegantnega videza. FastTrack je del priznane Manfrottove kolekcije Pro Light.

Ta novi model deli številne značilnosti kolekcije, na primer nagrajeni sistem zaščite kamere in lahke, trpežne in vodoodbojne materiale, ki izdelke Pro Light ločujejo.