Manfrotto PIXI Evo namizno stojalo 2 segmentno, (MTPIXIEVO-BK)

Manfrotto PIXI Evo namizno stojalo 2 segmentno, (MTPIXIEVO-BK)

Številka: 100048423316
Partnerska prodaja
Izjemno lahek in kompakten, 2-segmentno mini stojalo PIXI EVO je kot nalašč za transport. V kombinaciji s svojo trpežno aluminijasto strukturo imate zanesljiv del opreme, na katerega se lahko zanesete skozi svojo fotografsko kariero. Celoten opis
50,64 €
Vključno z DDV
38 €
-24%

Partnerska zaloga 5+ artikli

1.10. - 2.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100048423316

Predstavitev

Široka paleta možnosti fotografiranja za mobilnega fotografa. Dvosegmentno mini stojalo PIXI EVO je dovolj kompakten, da ga lahko nosite s seboj in ponuja različne možnosti kadriranja za vaše fotografsko delo.

Izjemno lahek in kompakten, 2-segmentno mini stojalo PIXI EVO je kot nalašč za transport. V kombinaciji s svojo trpežno aluminijasto strukturo imate zanesljiv del opreme, na katerega se lahko zanesete skozi svojo fotografsko kariero.

Komplet se ponaša tudi z dvema različnima kotoma nog skupaj z drsnim izbirnikom. Dodatne funkcije vključujejo dvodelne noge, ki jih je mogoče prilagoditi v petih preprostih korakih. To bo izboljšalo vašo stabilnost na neravnih površinah. Zagotovo boste ohranili popoln posnetek zahvaljujoč tej inovativni tehnologiji.

Fotoaparat se lahko nagne na 90 °, kar je idealno za fotografiranje in snemanje v pokončnem načinu.

Ta komplet, razvit za DSLR-je na začetni ravni, podpira široko paleto naprav do 2,5 kg. Ta široka združljivost vam omogoča svobodo uporabe kamer in dodatne opreme po vaši izbiri.