Manfrotto Hitro menjoča ploščica z 1/4" navojem in gumijasto podlago sistem RC2 (200PL)

Manfrotto Hitro menjoča ploščica z 1/4" navojem in gumijasto podlago sistem RC2 (200PL)

Številka: 100058330323
Partnerska prodaja
Enostaven za uporabo, intuitiven in praktičen. Vse, kar potrebujete, dobite na profesionalni standardni ploščici s ploščo za hitro sprostitev z 1/4 '' vijakom in gumijasto podlago. Celoten opis
27,61 €
Vključno z DDV
21,99 €
-20%

Partnerska zaloga 4 artikli

1.10. - 2.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100058330323

Predstavitev

Narejeno iz lahkega in trpežnega aluminija, zato bo zdržal preizkušnjo časa, tudi pri intenzivni uporabi. Poleg tega je izjemno tanek, zato fotoaparata nikoli ne boste tehtali ali razsuli, ko ga pritrdite. Zaradi tega je popolnoma praktičen dodatek k fotoaparatu, ne glede na to, kaj zahteva snemanje.

Za začetek morate preprosto zasukati posebej zasnovan in popolnoma dostopen drsnik, ki ga lahko postavite naravnost na fotoaparat. Ta pametna foto ploščica je narejena tako, da ohranja vašo opremo popolnoma varno, ko je pritrjena. Dodatek gumijastega oprijema vam pomaga pri vodenju fotoaparata in ohranjanju popolnega nadzora, zato bodo zdrsi in nihanja preteklost tudi pri najbolj pritiskanih poganjkih. Je celo dovolj prilagodljiv za uporabo s fotoaparati in videokamerami, tako da vam nudi pravo ploščo za hitro sprostitev, kar koli potrebujete na dan.

Uporaba te ploščice s fotografijami od namestitve do demontaže je povsem intuitivna. Če se želite prilagoditi za videokamere, morate uporabiti priložen zatič VHS in dobili boste neprekosljivo stabilnost. Ne samo to, narejen je tako, da je popolnoma združljiv. Standardni 1/4 '' in 3/8 '' vijačni nastavki vam omogočajo, da to ploščo seznanite z različnimi izdelki in modeli kamer. Tako ste lahko prepričani, da imate v kompletu za vsako delo vedno pravo fotografsko ploščico.