Manfrotto Element small Aluminijasto potovalno stojalo s krogljično glavo (MKELES5GY-BH)

Manfrotto Element small Aluminijasto potovalno stojalo s krogljično glavo (MKELES5GY-BH)

Številka: 100049320523
Partnerska prodaja
Manfrottov Element Traveler Small Grey je odlična izbira za navdušene fotografe, ki iščejo izjemno majhen potovalni stativ, ki je zanesljiv, lahek in enostaven za nošenje. Celoten opis
129,61 €
Vključno z DDV
99,90 €
-22%

Partnerska zaloga 5+ artikli

30.9. - 1.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049320523

Predstavitev

Manfrotto Element Traveler Small je ugoden, kompakten, trmast trinožni komplet iz aluminijeve zlitine, ki je obenem zelo vsestranski. Razteza se do višine 143 cm in se zloži na majhnih 32 cm, zato je vetrič primeren v torbo.

Teleskopski mehanizem razširja steber do višine 143 cm, zaradi česar je popoln kompromis med prenosljivostjo in zmogljivostjo.

Noge stativa se samostojno širijo in imajo tri zavore pod kotom, ki omogočajo vsestransko pozicioniranje na skoraj vseh površinah. Mehanizem twist lock omogoča fotografom, da z gladkimi, hitrimi gibi pridejo v popoln položaj in jim omogočijo, da se osredotočijo na svoje posnetke.

Ker je lahkotnost potovalnega stativa, se lahko fotografi zanesejo na vzmetni kavelj, ki se nahaja na dnu sredinskega stebra, da po potrebi dodajo dodatno težo za dodatno stabilnost.

Manfrotto Element small je idealen za CSC kamere in z lahkoto sprejme tovor do 4 kg. Aluminijasta kroglična glava je zasnovana tako, da omogoča gladko gibanje pri kadriranju želenega posnetka in trdno zaklepa opremo točno tam, kjer jo potrebujete.

Če se ukvarjate s pokrajinsko fotografijo, vam bo všeč ločena ključavnica za premikanje glave, ki fotografom omogoča enostavno in natančno fotografiranje neverjetnih panoramskih posnetkov, zahvaljujoč 360-stopinjskemu indeksu premikanja.

Kroglasta glava pritrdi ploščo za hitro sprostitev tipa Arca z 1/4 '' – 20 vijakom kamere na vrhu, ki zagotavlja uravnoteženo opremo pri uporabi zoom leč.

Manfrotto Element Small je na voljo v štirih barvah (črna, modra, siva in rdeča), v lastni oblazinjeni vrečki za enostavno shranjevanje in prevoz.