Manfrotto Compact Xtreme 2-In-1 foto Monopod in selfi palica - (MPCOMPACT-BK)

Manfrotto Compact Xtreme 2-In-1 foto Monopod in selfi palica - (MPCOMPACT-BK)

Številka: 100057203575
Partnerska prodaja
Super inovativen, prenosljiv in intuitiven. Kompaktni monopod in palica Xtreme 2-v-1 z adapterjem GoPro® naredi kratko delo tudi na najbolj zapletenih posnetkih, poleg tega pa je zasnovan tako, da vam omogoča izjemno prenosljivost in veliko uporabnost. Celoten opis
49,35 €
Vključno z DDV
39,90 €
-19%

Partnerska zaloga 5+ artikli

23.9. - 24.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100057203575

Predstavitev

Pravzaprav je ta foto monopod popolnoma izdelan za kompaktne sistemske kamere, zato ste lahko popolnoma prepričani, da je kos izzivu, ne glede na to, kakšno delo zahteva. In premišljeni dotiki, kot sta zaobljen ročaj in zapestni trak, varujejo vašo opremo, hkrati pa vam dajejo vso svobodo, ki jo potrebujete za hitro delo.

Ta super pameten foto monopod je prav tako lahek in neverjetno kompakten. Tehta le 280 g, zaradi česar je idealen dodatek k vsaki torbici in je narejen iz 4-odsekov. Te 4-delne cevi so izdelane iz aluminija in Adapta, zaradi česar je ta foto monopod močan in enostaven za uporabo. Lahko dvigne impresivnih 1 kg in ima gumijasto nogo za dodaten oprijem in stabilnost. Ko se dvignete, vam ni treba posneti te pametne fotografije, da spremenite položaj, nogo lahko enostavno premaknete, da zajamete nove kote.

Vsestranskost je še ena od močnih oblek tega iznajdljivega monopoda. Standardni thread ”navoj zgoraj in spodaj vam omogoča, da v nekaj trenutkih spremenite konfiguracijo stojala z nekaj preprostimi dejanji. To vam daje dodatno svobodo pri hitrem in pametnem delu. Z eno inovativno potezo se majhna aluminijasta kroglična glava premakne od vrha ročaja do dna cevi, tako da vas nikoli ne bodo ovirali. To stojalo za fotografije se lahko zlahka spremeni v steber, ko morate doseči tudi višje višine, in ima GoPro® adapter, zaradi česar je prilagodljiv za celo vrsto kamer.