Manfrotto 496 centrična krogljična glava (MH496-BH)

Manfrotto 496 centrična krogljična glava (MH496-BH)

Številka: 100055393680
Partnerska prodaja
Za vse fotografe, ki iščejo prenosno, a zmogljivo kroglično glavo, 496 aluminijasta sredinska kroglična glava omogoča gladko in natančno namestitev kamere. Kroglasta glava 496 Center je idealna za vse, ki iščejo hitro in zanesljivo rešitev, ki pomaga natančno kadrirati posnetke. Celoten opis
104,62 €
Vključno z DDV
84,90 €
-18%

Partnerska zaloga 5 artikli

23.9. - 24.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100055393680

Predstavitev

Ta glava stativa je izdelana iz zelo odpornega in lahkega aluminija, zato je prenosna in dovolj močna, da se lahko spopade z impresivno nosilnostjo do 10 kg. Je popolna rešitev za vse vrste brezzrcalnih kamer z zoom objektivi in ​​celo DSLR-ji srednjega formata, ki zagotavlja stabilnost in varnost. Ta napredna kroglična glava združuje praktičnost z visoko zmogljivostjo in ima tri neodvisne krmilnike, ki ji omogočajo vsestranskost, ki ustreza vsakemu okolju: glavni ergonomski gumb upravlja krogelno ključavnico, integriran gumb za nadzor trenja prilagodi napetost krogle, tako da je teža opreme vedno popolnoma uravnotežena in streli uokvirjeni brez napora; neodvisen panoramski gumb ohranja obzorje ravno in fotoaparat premika vodoravno, kar omogoča osupljive pokrajinske posnetke. Uokvirjanje novega 496 je enostavnejše in odpira neomejene možnosti, tako da lahko sledite poljubnemu kotu, na katerega si mislite.

Kroglasta glava 496 Center namesti edinstveno ploščo, zaradi česar je popolnoma združljiva z najbolj razširjenimi standardnimi ploščami za kamere na svetu: Manfrotto RC2 in švicarski slog Arca. S to aluminijasto ploščo, pritrjeno na kamero, je mogoče vse glave Manfrotto in skoraj vse glave trinožnikov na trgu z nastavki tipa Arca-swiss hitro in enostavno nastaviti, brez razstavljanja komponent.

Zasnova krogličaste glave 496 Center omogoča izjemno enostavno namestitev in zaklepanje fotoaparata v kateri koli konfiguraciji.