Manfrotto Lahko aluminijasto stojalo z fluid video glavo MVH500 (MVK500AM) + GRATIS nahrbtnik Hover-25 (MB AV-BP-H-25)

Manfrotto Lahko aluminijasto stojalo z fluid video glavo MVH500 (MVK500AM) + GRATIS nahrbtnik Hover-25 (MB AV-BP-H-25)

Številka: 100057948309
Partnerska prodaja
Zagotovljena hitra nastavitev, enostavno upravljanje in čudoviti posnetki. Fluid Video sistem, lahek s stransko ključavnico, je vrhunski video sistem za vsakega profesionalca. Ta pameten stativ s tekočo video glavo je zasnovan tako, da poskrbi, da bo tudi najbolj zapleteno delo vsestransko. Celoten opis
526,55 €
Vključno z DDV
419,90 €
-20%

Partnerska zaloga 5+ artikli

23.9. - 24.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100057948309

Predstavitev

In je zelo enostaven za prevoz. Njegova pametna zasnova vključuje funkcijo stranske ključavnice, ki omogoča, da fotoaparat namestite zgoraj in ne zadaj. To vas osvobodi, da hitro začnete z delom, in ohranja vašo opremo popolnoma varno, zato ni potrebe po sekundarni ključavnici.

Vložki s tekočino na osi posode in nagiba vam omogočajo neverjetno gladke gibe, zato je sunkovito gibanje iz enega kota v drugega preteklost. Poleg tega ta čudovit stativ s tekočo video glavo deluje s še tako nerodnimi fotoaparati z zamenljivimi objektivi in ​​podpira širša telesa HDSLR. Ima vnaprej nastavljeno protiutež do 2,4 kg, vendar lahko podpira do 5 kg, kar vam daje vso moč, ki jo potrebujete v glavi glave. Ne samo to, prihaja v kompletu s svojo lastno torbo, tako da lahko stvari konec dneva spakirate.

Ta bistveni stativ s tekočo video glavo ima celo 9,5-milimetrski konektor za enostavno povezovanje z dodatno opremo, kot je zunanji monitor. Funkcionalne in inovativne aluminijaste noge so v razstavljenem položaju lahke in kompaktne. Ko je dvignjen, varno zaklepanje nog drži vse na svojem mestu, gumijaste noge pa mu dodajo stabilnost, gumijasti trak pa trinožno stojalo pritrdi, tako da ste lahko prepričani, da je to priročno stojalo vedno varno, ne glede na to, ali je v uporabi ali pakirano stran.