Foto maskirni šotor za fotografiranje in opazovanje divjih živali Mark II

Foto maskirni šotor za fotografiranje in opazovanje divjih živali Mark II

Številka: 100059087872
Partnerska prodaja
Maskirni šotor za fotografiranje Mark II je za eno osebo. Kot lahko vidite, so to maskirni foto šotori, ki niso razviti za lov, ampak predvsem za fotografiranje ptic in divjih živali. Celoten opis
155 €
Vključno z DDV
139,90 €
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga zadnji kos

24.9. - 25.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100059087872

Predstavitev

Pozorno smo poslušali naše stranke in povratne informacije vključili v novo serijo foto maskirnih šotorov. Naslednja generacija je postala bolj uporabniku prijazen. enostavnejši za uporabo, zato v hipu naredite svoje naslednje sanjske podobe divjih živali!

✔ Vnaprej sestavljeni drogovi (vzmetna jekla) za enostavno 10-sekundno namestitev

✔ Močnejši kot kdaj koli prej zaradi izboljšane vzmetne konstrukcije

✔ Lahek šotor, zato manj dodatne teže

✔ Nevidno zaradi temno prevlečene notranjosti

✔ Močna tkanina, ki jo lahko premagate

Možnost namestitve pokrova za snemanje/lečo (ni priloženo), Vse strani vrvice za namestitev maskirne mreže (vrata), Vrata ne „padajo“ navzdol, ampak visijo na stran, Vrata s maskirno mrežo proti žuželkam, zadrga za noge na stojalu 28 cm na 2 straneh , Zadrge z vrvicami (manj hrupa), Zadrge se ujemajo z barvo šotora, Dva priročna predala za shranjevanje v notranjosti, Veliko priložnosti za ustvarjanje čudovitih slik čez okna, Dovolj prostora zase, stol in nahrbtnik za fotografije. -odporna okna za večino prh, okna na vseh straneh, vpenjalne vzmeti niso črne, ampak maskirne, insektne mreže camo ščitijo pred žuželkami, popolnoma zamaskirane z odtisom gozda, enostavne za nastavitev, enostavne za shranjevanje v nahrbtniku.