Foto maskirni šotor za fotografiranje in opazovanje divjih živali Falco II

Foto maskirni šotor za fotografiranje in opazovanje divjih živali Falco II

Številka: 100059088143
Partnerska prodaja
Maskirni šotor za fotografiranje Falco II je za eno osebo. Kot lahko vidite, so to maskirni foto šotori, ki niso razviti za lov, ampak predvsem za fotografiranje ptic in divjih živali. Celoten opis
165 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 3 artikli

24.9. - 25.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100059088143

Predstavitev

Pozorno smo poslušali naše stranke in povratne informacije vključili v novo z rezultatom; Naslednja generacija maskirnega šotora je postala uporabniku prijaznejša. Enostavnejša za uporabo, zato v hipu naredite svoje naslednje sanjske podobe divjih živali!

Mark II: boljši in močnejši „sistem zaklepanja stopal“ za stebre iz vlaken, dodatni vlakneni drogovi s 5 odseki za manjše pakiranje, dodatna torba za nošenje za uporabo z majhnimi drogovi iz vlaken. Tako se lahko odločite, da boste večje palice predhodno montirali (Falco Mark II dobavljamo s predhodno montiranimi palicami) ali pa boste paket zmanjšali z dodatnimi stebri za vlakna, na primer, ko potujete z letalom ali če želite manjši paket za pohodništvo ali tako.

 

✔ Vnaprej sestavljeni drogovi za enostavno 10-sekundno namestitev

✔ Šotor za 1 osebo, primeren tudi za spanje

✔ Streljanje iz pogleda črvov (15 cm)

✔ tla po celotni površini

✔ Nevidno zaradi temne tkanine v notranjosti

državno trdnejša, nekakšna obročasta konstrukcija, stisnite kožo s kljukicami, da pusti stati, možnost namestitve pokrova za snemanje/lečo, vse strani vrvice za namestitev maskirne (mreže), vrata ne „padejo“, ampak visijo na stran , Bay se prilega maskirni insektnet, zadrge z vrvicami (manj hrupa), zadrge se ujemajo z barvo šotora, dva priročna oddelka za shranjevanje v notranjosti, veliko priložnosti za posnetke čudovitih fotografij čez „strelna okna“, dober pogled na črve s pogledom 4 luknje 6 × 9 cm, močna tkanina, ki lahko premaga, okna z vodoodpornostjo na vseh straneh, tudi nizka! Okna tudi namenjena proti žuželkam, Vzmeti v rokavih niso črne, ampak maskirne, insektna mrežica ščiti pred žuželkami, Super kamuflirano forrestprint, enostaven za nastavitev, ogled videa, enostaven za shranjevanje v nahrbtniku.