Foto maskirni šotor za fotografiranje in opazovanje divjih živali Aquila II

Foto maskirni šotor za fotografiranje in opazovanje divjih živali Aquila II

Številka: 100059088284
Partnerska prodaja
Maskirni šotor za fotografiranje Aquila Mark II je naša najnovejša različica za dve osebi in razširitev najbolj prodajanega foto šotora. Kot lahko vidite, so to maskirni foto šotori, ki niso razviti za lov, ampak predvsem za fotografiranje ptic in divjih živali. Celoten opis
185 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 3 artikli

24.9. - 25.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100059088284

Predstavitev

Pozorno smo poslušali naše stranke in povratne informacije vključili v novo z rezultatom; naslednja generacija foto šotorov je postala uporabniku prijaznejša. Enostavnejša za uporabo, zato v hipu naredite svoje naslednje sanjske podobe divjih živali!

Oznaka II: Močnejše vzmetno jeklo, večji žepi iz steklenih vlaken, okna z višjim položajem in sprednja stran ima več oken (tudi z nizkim kotom).

✔ Vnaprej sestavljeni drogovi za enostavno 10-sekundno namestitev

✔ Boljše zlaganje zaradi izboljšane vzmetne konstrukcije

✔ Lahek šotor, zato manj dodatne teže

✔ Nevidno zaradi temne tkanine v notranjosti

✔ Veliko priložnosti v smislu snemanja „Windows“

Stoji trdno z izboljšano vzmetno konstrukcijo, možnost namestitve pokrova snoot / leče, Vse strani vrvice za namestitev kamuflaže (mreže), Vrata ne „padejo“ navzdol, ampak visijo vstran, Bay se prilega z maskirno mrežo, zadrgo za noge na stojalu (2 x) spredaj 28 cm, zadrge z vrvicami (manj hrupa), zadrge se ujemajo z barvo šotora,, dva priročna predala za shranjevanje v notranjosti, prostor za 2 osebi, stoli in nahrbtniki za fotografije, močna tkanina, ki lahko zdrži, voda -odporna okna na vseh straneh, Vzmetne rokave niso črne, ampak maskirne, kamo insektovska mreža ščiti pred žuželkami, popolnoma zamaskirana z odtisom forrest, enostavna za nastavitev (glej video), enostavna za shranjevanje v nahrbtniku. 2 palici vključeni.