Manfrotto Compact Action aluminijasto stojalo z hybridno glavo, črn (MKCOMPACTACN-BK) + GRATIS nosilec za telefon (MCLAMP)

Manfrotto Compact Action aluminijasto stojalo z hybridno glavo, črn (MKCOMPACTACN-BK) + GRATIS nosilec za telefon (MCLAMP)

Številka: 100057746323
Partnerska prodaja
To elegantno črno stojalo Compact Action je bilo zasnovano iz visokokakovostnega aluminija in opremljen v elegantni črni barvi. Če snemate filme in fotografije z vgrajenim zrcalno-refleksnim fotoaparatom in standardnimi objektivi, to kompaktno stojalo je za vas. Celoten opis
85,29 €
Vključno z DDV
69,90 €
-18%

Partnerska zaloga 5+ artikli

1.10. - 2.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100057746323

Predstavitev

Stojalo Compact Action ima ergonomsko glavo krmilne palice z enostavnim, intuitivnim mehanizmom za zaklepanje drsnega kolesa za največjo trdnost. Ima tudi udoben oprijem, ki vam omogoča brez težav fotografiranje in slike.


S prozorno krožno ploščo za hitro sprostitev lahko ta stojalo z glavo hitro pritrdite na široko paleto naprav, ne da bi morali uporabljati izvijače. V trenutku zaprite nivo nad ročico krmilne palice in z gumbom za regulacijo in ploščo enostavno prilagodite položaj fotoaparata. Od zdaj naprej pričakujem nič manj kot izjemno stabilnost.


Z izbirnikom fotografij / filmov lahko v samo sekundi preklopite s foto na način filma, tako da nikoli ne zamudite pomembne priložnosti za fotografijo ali video. Ta stativ vključuje tudi poseben adapter, ki je prilagojen kameram z večjimi specifikacijami, kot je Sony Nex 5R / 5T. To poveča površino gorske glave, kar pomeni, da lahko izkoristite močan oprijem in večjo stabilnost.


Pri uporabi kompaktne naprave z glavo stojala v položaju, ki ni v sredini, upoštevajte, da mora biti najmanjša razdalja med stranskim robom fotoaparata in navojem 6,35 mm 13 mm. To zagotavlja optimalno delovanje.