Manfrotto Befree Live aluminijasto potovalno stojalo z video glavo - TWIST LOCK - (MVKBFRT-LIVE)

Manfrotto Befree Live aluminijasto potovalno stojalo z video glavo - TWIST LOCK - (MVKBFRT-LIVE)

Številka: 100049320813
Partnerska prodaja
Manfrotto's Befree Live je najbolj kompaktni komplet stativa za potovalni video, zasnovan za mobilne novinarje in vlogerje, ki potrebujejo največjo zmogljivost v gibanju. Celoten opis
251,20 €
Vključno z DDV
201 €
-19%

Partnerska zaloga 3 artikli

1.10. - 2.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049320813

Predstavitev

Njegova kompaktna velikost omogoča enostavno nošenje kamor koli, kar pokriva naraščajoče povpraševanje neodvisnih avtorjev filmov in fotografij. Lahek in ergonomsko potovalni stativ je kot nalašč za snemanje videa z DSLR-ji, kompaktnimi sistemskimi kamerami ali majhnimi videokamerami.

Befree Live ima preoblikovano ramo za stativ, ki je zasnovana tako, da zagotavlja največjo stabilnost z minimalno velikostjo.

Ta model je opremljen z novim zaklepnim sistemom M-Lock, vrtljivim zaklepnim sistemom, ki zagotavlja hitro in natančno konstrukcijo stativa.

Ergonomska izbirna stikala za prilagajanje kota nog so zasnovana za desne in levičarje in omogočajo intuitivno upravljanje.

Befree Live ima tri neodvisne kote nog. Te zagotavljajo izjemno raznolikost za kreativne ideje med fotografiranjem na prostem.

Ta inovativni model stativa omogoča enostavno povezavo, ki omogoča snemanje ustvarjalcev in ustvarjanje edinstvenih in nepozabnih posnetkov z dodatnimi dodatki. Če želite uporabljati luči ali reflektorje, lahko zdaj posnamete neverjetne posnetke na prostem, ki so bili prej mogoči samo s težkimi stativami in dodatki.

Kljub sorazmerno majhni velikosti stativa Befree Live Tripod ni treba sklepati kompromisov glede togosti in kakovosti slike. Befree Live Fluid Head ima sistem tekočin za osi vodila in nagiba, kar zagotavlja izredno tekoče gibanje. Drsna video plošča zagotavlja popolno ravnotežje kamere.

Glava s tekočino Befree Live je enostavna za uporabo in ima dva intuitivna gumba za vklop / izklop, ki omogočata ločeno zaklepanje in odklepanje posod za glavo in repov. Ta lahki stativ za potovalni video je optimalna kombinacija mobilnosti, stabilnosti in enostavnosti nastavitve in upravljanja. Ustvarjen je bil z edinstvenim ciljem, da ljudem omogočimo, da svoje lastnosti in lastnosti izrazijo s svojo kamero, pri čemer lahko zaupajo profesionalni rešitvi. Befree Live je na voljo v črni barvi.