Manfrotto Befree GT aluminijasto foto stojalo, krogljična glava - TWIST LOCK - (MKBFRTA4GT-BH) + BREZPLAČNO - nosilec za pametni telefon (MCPIXI)

Manfrotto Befree GT aluminijasto foto stojalo, krogljična glava - TWIST LOCK - (MKBFRTA4GT-BH) + BREZPLAČNO - nosilec za pametni telefon (MCPIXI)

Številka: 100057273619
Partnerska prodaja
Manfrotto aluminijasto potovalno stojalo in kroglična glava Befree GT je idealna rešitev za profesionalne fotografe, ki potrebujejo vrhunsko zmogljivost na potovanju. Celoten opis
252,52 €
Vključno z DDV
199,90 €
-20%
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga 2 artikla

20.9. - 21.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100057273619

Predstavitev

Befree GT je najbolj profesionalno napredna rešitev v široki ponudbi Manfrotto potovalnih stativ. Je popolna kombinacija prenosljivosti – le 43 cm v zloženem stanju – in impresivne stabilnosti, ki zagotavlja brezhibno in lahkotno delovanje tudi z obremenitvijo opreme 10 kg.

Zaradi njegove ergonomske zasnove je upravljanje Manfrotto Befree GT udobno, hitro in varno, kar omogoča tudi najzahtevnejšim fotografom, da hitro in enostavno pripravijo svojo opremo, tako da se osredotočajo na popoln posnetek. Befree GT ima novega trdnega pajka, ki je bil razvit za zagotovitev največje stabilnosti na vseh vrstah terenov, tudi na najbolj neravnih, pri čemer je kamera vedno stabilna in pripravljena za zajemanje ostrih slik.

Odlikuje ga M-ključavnica, nova zasučna ključavnica, ki jo je razvil Manfrotto, da zadovolji vse, ki iščejo hitro, enostavno in kompaktno rešitev. Poleg tega M-Lock nima štrlečih delov in njegov mehanizem se popolnoma zapre okoli glave, kar omogoča, da Befree GT brez napora zdrsne v žep za shranjevanje in iz njega.

Njegov ergonomski izbirnik kota nog je zasnovan tako, da ga lahko gladko uporabljajo tako fotografi, kot levičarji in levičarji, kar vsem omogoča intuitivno spreminjanje perspektive fotografiranja in iskanje prave nastavitve stativa, ne da bi se pri tem izostrili želeni posnetek.

Befree GT lahko enostavno nastavite na tri neodvisne položaje kota nog, kar zagotavlja popolno vsestranskost fotografiranja za vse kreativne ideje, ki se lahko pojavijo na prostem.

Pajek, predstavljen v tem inovativnem modelu, ima tudi Easy Link, tako kot Manfrottovi profesionalni stativi 190 in 055, ki fotografom omogoča, da povečajo svojo ustvarjalnost z dodajanjem dodatkov, ki naredijo njihove slike edinstvene in nepozabne. Če želite dodati luči ali odsevnike, lahko zdaj posnamete neverjetne posnetke na prostem, ki so bili prej dosegljivi samo s težkimi stojali z dodatki.

Ta stojalo je opremljeno z napredno 496 aluminijasto sredinsko kroglično glavo Manfrotto (MH496-BH), prenosno, a močno in intuitivno glavo, ki omogoča gladko in natančno premikanje kamere. Ta napredna kroglična glava združuje praktičnost z visoko zmogljivostjo in ima tri neodvisne kontrole, ki ji omogočajo vsestranskost, ki ustreza vsakemu okolju. Glavni ergonomski gumb upravlja s kroglasto zaporo, integrirani gumb za nadzor trenja prilagodi napetost krogle, tako da je teža opreme vedno popolnoma uravnotežena in streli uokvirjeni brez napora; neodvisen panoramski gumb ohranja obzorje ravno in fotoaparat premika vodoravno, kar omogoča osupljive pokrajinske posnetke. Uokvirjanje na 496 je lažje in odpira neomejene možnosti, tako da lahko sledite poljubnemu kotu, na katerega se spomnite.

Na glavo je nameščena edinstvena plošča, zaradi katere je popolnoma združljiva z najbolj razširjenimi standardnimi pritrdilnimi elementi za glavo: Manfrotto RC2 in švicarski slog Arca. S to aluminijasto ploščo, pritrjeno na kamero, je mogoče vse glave Manfrotto in skoraj vse glave trinožnikov na tržišču z nastavki v švicarskem slogu Arca postaviti hitro in brez napora, brez razstavljanja komponent.

Befree GT je najboljši profesionalni potovalni stativ za vse fotografe, ki si želijo maksimalne zmogljivosti, tudi ko potujejo. Ta trden, a lahek potovalni stativ je optimalna kombinacija trdnosti, prenosljivosti, enostavne namestitve in upravljanja. Zasnovan je tako, da fotografom omogoča, da izrazijo svojo edinstvenost in s svojo kamero dosežejo najbolj drzne in izjemne posnetke z zaupanjem, da jih podpira profesionalna rešitev, ki jih nikoli ne bo pustila na cedilu. Komplet krogelnih glav Befree GT Aluminium Travel Tripod Twist je na voljo tudi iz ogljikovih vlaken.