Manfrotto Befree ADVANCED 2N1 aluminijasto foto stojalo, LEVER LOCK, vključen monopod - (MKBFRLA4B-BHM) + BREZPLAČNO - nosilec za pametni telefon (MCPIXI)

Manfrotto Befree ADVANCED 2N1 aluminijasto foto stojalo, LEVER LOCK, vključen monopod - (MKBFRLA4B-BHM) + BREZPLAČNO - nosilec za pametni telefon (MCPIXI)

Številka: 100049333646
Partnerska prodaja
Aluminijasto potovalno stojalo Manfrotto Befree 2n1 z zaklepom ročice in kompletom krogličnih glav je idealna rešitev za napredne fotografe hobiste, ki želijo vsestranskost in največjo zmogljivost v kombinaciji z eno preprosto rešitvijo, idealno za potovanja. Celoten opis
231,46 €
Vključno z DDV
179,90 €
-22%

Partnerska zaloga 3 artikli

2.10. - 3.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049333646

Predstavitev

Zaradi njegove ergonomske zasnove je upravljanje Manfrotto Befree 2n1 intuitivno in hitro, kar omogoča tudi najzahtevnejšim fotografom, da hitro in enostavno pripravijo svojo opremo, tako da se lahko popolnoma osredotočijo na ulov želenega posnetka.

Befree 2n1 ima integriran aluminijast monopod v polni velikosti, ki ga je mogoče enostavno namestiti v nekaj korakih. Z enostavnim odklepanjem namenskega mehanizma na nogi z vklopljenim grelcem za noge in izvlečenjem stojala za stojalo lahko dva trdna aluminijasta bloka združite z namenskim pokrovčkom, privitim pod stebrom. Monopod lahko zlahka sprejme do 5 kg (11 lbs) koristnega tovora.

Ta model ponuja tudi nov zaklepni mehanizem, imenovan QPL Travel vzvod, povsem nov sistem, ki ga je razvil Manfrotto in ki v popolno lažjo različico prinaša vso moč zaklepanja profesionalnega vzvoda QPL na profesionalnih Manfrotto stojalih, kot sta kolekciji 190 in 055. ki je idealen za potovanja. Novi mehanizem za vklop / izklop omogoča enostavno in varno nastavitev in nastavitev ter zagotavlja polno stabilnost v vseh svojih konfiguracijah, ko je stativ odprt.

Ergonomski izbirnik kota nog je zasnovan tako, da ga uporabljajo tako fotografi z desnico kot z levico, tako da vsem omogoča intuitivno spreminjanje perspektive fotografiranja in iskanje prave višine stativa, ne da bi se pri tem osredotočili na želeni posnetek.

Befree 2n1 lahko enostavno nastavite v tri neodvisne položaje kota nog, kar zagotavlja popolno vsestranskost fotografiranja za vse kreativne ideje, ki se lahko pojavijo na prostem.

Pajek je razvit tako, da zagotavlja popolno stabilnost na vseh vrstah terena, vključno z najbolj neravnimi, pri čemer je kamera vedno popolnoma stabilna in pripravljena na zajemanje ostrih slik. Odlikuje ga Easy Link, tako kot Manfrotto profesionalna stojala 190 in 055, ki fotografom omogočata, da povečajo svojo ustvarjalnost z dodatki, ki naredijo njihov posnetek edinstven in nepozaben. Fotografi, ki radi dodajajo luči ali odsevnike, lahko zdaj posnamejo neverjetne posnetke na prostem, ki so bili prej dosegljivi le s težkimi stojali z dodatki.

Stojalo je opremljeno z Manfrottovo napredno aluminijasto kroglično glavo Advanced 494, majhno, a močno in intuitivno glavo, ki omogoča hitro in natančno premikanje kamere. Kroglična glava 494 Center ima tri neodvisne krmilnike: glavni gumb za upravljanje krogelne ključavnice, integriran gumb za nadzor trenja, ki prilagodi napetost krogle, tako da je teža opreme vedno popolnoma uravnotežena in streli uokvirjeni brez napora; neodvisen panoramski gumb, ki ohranja ravno obzorje in vodoravno premika kamero ter omogoča osupljive pokrajinske posnetke.

Na glavo je nameščena edinstvena plošča, zaradi katere je popolnoma združljiva z najbolj razširjenimi standardnimi pritrdilnimi elementi za glavo: Manfrotto RC2 in švicarski slog Arca. S to aluminijasto ploščo, pritrjeno na fotoaparat, je mogoče vse glave Manfrotto in skoraj vse glave trinožnikov na trgu z nastavki v stilu Arca hitro in enostavno postaviti brez potrebe po razstavljanju komponent.

Befree 2n1 je najboljši potovalni stativ za strastne fotografe, ki potrebujejo rešitev vse v enem, ki je kot nalašč za potovanja. Ta lahek potovalni stativ je optimalna kombinacija prenosljivosti, trdnosti, enostavne namestitve in upravljanja, zahvaljujoč snemljivim nogam pa omogoča fotografom, da izberejo ustrezno oporo, ki jo s seboj prinesejo, kar zmanjša težo in velikost. Zgrajen je z edinstvenim ciljem, da posameznikom omogoči, da izrazijo svojo naravo s svojo kamero z zaupanjem, da jih podpira profesionalna rešitev.