Manfrotto Befree 3 Way Live Advanced aluminijasto potovalno stojalo - (MKBFRLA4BK-3W) + BREZPLAČNO - nosilec za pametni telefon (MCPIXI)

Manfrotto Befree 3 Way Live Advanced aluminijasto potovalno stojalo - (MKBFRLA4BK-3W) + BREZPLAČNO - nosilec za pametni telefon (MCPIXI)

Številka: 100049320539
Partnerska prodaja
Befree 3-Way Live Advanced je inovativni model, ki se pridružuje vodilni družini Manfrottovih stojalo Befree Advanced za potovalne fotografije in videografije, posebej razvit za hobistične in amaterske fotografe in videografe, ki želijo maksimalno zmogljivost in vsestranskost. Celoten opis
284,66 €
Vključno z DDV
219,90 €
-22%

Partnerska zaloga 3 artikli

1.10. - 2.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049320539

Predstavitev

Befree 3-Way Live Advanced je prvi komplet potovalnih stojal na trgu, razvit za foto in video aplikacije. Združuje natančnost in vsestranskost z inovativnimi in edinstvenimi funkcijami, ki fotografom in video umetnikom pomagajo pri ustvarjanju videoposnetkov vrhunske kakovosti ali zajemanja fotografij. Vse, kar morajo uporabniki, je, da sprostijo svojo ustvarjalnost.

Komplet sestavlja popolnoma nov Manfrottov Befree 3-way Live glava, opremljena z uspešnim aluminijastim stojalom Befree Advanced. Izpolnjuje potrebe po dvonamenskem kompletu foto / video kamer, ki sledi trenutnemu trendu in uporabi kamer, pri čemer nove kamere združujejo visokokakovostne foto performanse s polnozaslonskim senzorjem in snemanjem videoposnetkov 4K ter komplementarnost teh dveh svetov. v vsakodnevni uporabi.

Manfrottova Befree 3-way Live glava, inovativna Manfrottova potovalna 3-smerna fluidna glava, ima popolnoma zložljive ročaje za neprimerljivo kompaktnost in izjemno trpežnost, ki nosi tovor do 6 kg. Ta pionirska glava popolnoma ustreza potrebam kupcev po video in foto aplikacijah z samo eno izjemno podporo.

Z visokozmogljivim sistemom Befree Fluid Drag System z gladko ravnjo nadzora, tako pri panoramskem kot pri nagibanju, je ta glava izjemno enostavna za čim natančnejšo nastavitev kompozicije na čim bolj natančno kadriranje in snemanje. Uporabljena visokozmogljiva tekočina predstavlja najnovejšo tehnologijo Manfrottove tekočine za glavo, ki je zasnovana tako, da nudi najbolj gladko stopnjo nadzora in premikov ter izjemno stabilnost tudi pri ekstremnih temperaturah (-30 ° / + 70 °).

Dolg panoramski ročaj, položaj portreta in tri ravni mehurčkov dopolnjujejo glavo, kar zagotavlja popolno natančnost in vsestranskost fotografiranja za promocijo ustvarjalnih idej in osupljivih zunanjih poganjkov.

Glava stativa ima tudi edinstveno ploščo 200PL-PRO, izdelano iz visokokakovostnega aluminijastega ohišja in popolnoma združljiva z nastavki za glavo Manfrotto RC2 in Arca-Swiss: z dvema gumijastima vložkoma, ki povečata oprijem tudi pri najbolj nagnjenih posnetkih.

Poleg tega je držalo za ploščo glave združljivo tudi z video ploščo 501PL, kar zagotavlja popolno ravnovesje tudi pri daljših lečah.

Zaradi ergonomske zasnove kompleta je upravljanje Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced intuitivno in hitro, kar omogoča tudi najzahtevnejšim uporabnikom, da hitro in enostavno pripravijo svojo opremo, ne da bi pozabili na želeni posnetek. Pajek je razvit tako, da zagotavlja popolno stabilnost na vseh vrstah terena, vključno z najbolj neravnimi, pri čemer je kamera vedno popolnoma stabilna in pripravljena na zajemanje ostrih slik in gladkih videoposnetkov.

Sistem zaklepanja ročice QPL Travel omogoča enostavno in varno nastavitev in nastavitev ter zagotavlja polno stabilnost v vseh konfiguracijah, ko je stativ odprt.

Ergonomski izbirnik kota noge je zasnovan tako, da ga uporabljajo tako desničarji kot levičarji, kar vsem omogoča, da intuitivno spreminjajo perspektive fotografiranja in najdejo pravo višino stativa, ne da bi se osredotočili na posnetek, ki ga želijo zajeti.

Potovalni stativ lahko enostavno nastavite na tri neodvisne položaje kota noge, kar zagotavlja popolno vsestranskost fotografiranja za vse kreativne ideje, ki se lahko pojavijo na prostem.

Pajek, predstavljen na tem inovativnem modelu, ponuja tudi Easy Link, tako kot Manfrottovi profesionalni stativi 190 in 055. To fotografom in videografom omogoča, da povečajo svojo ustvarjalnost z dodatki, ki naredijo njihov posnetek edinstven in nepozaben. Kreativni uporabniki, ki radi dodajajo luči ali odsevnike, lahko zdaj posnamejo neverjetne posnetke na prostem, ki so bili prej dosegljivi le s težkimi dodatnimi stativi.

Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced je najboljši potovalni stativ za strastne fotografe in snematelje, ki si želijo maksimalne zmogljivosti v lahkem formatu. Je optimalna kombinacija prenosljivosti, trdnosti, enostavne namestitve in upravljanja. Zgrajena je z edinstvenim ciljem, da posameznikom omogoči, da izrazijo svoj talent s svojo kamero z zaupanjem vrhunske rešitve za podporo.