Manfrotto Aluminijasto potovalno stojalo Befree ADVANCED-TWIST LOCK - (MKBFRTA4BK-BH) + GRATIS nosilec za telefon MCPIXI

Manfrotto Aluminijasto potovalno stojalo Befree ADVANCED-TWIST LOCK - (MKBFRTA4BK-BH) + GRATIS nosilec za telefon MCPIXI

Številka: 100049328418
Partnerska prodaja
Manfrotto Befree Advanced Twist potovalno stojalo s kroglično glavo je idealna rešitev za napredne hobi fotografe, ki želijo doseči največjo učinkovitost, tudi kadar potujejo. Celoten opis
209,97 €
Vključno z DDV
169,90 €
-19%

Partnerska zaloga 3 artikli

1.10. - 2.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049328418

Predstavitev

Njegova ergonomska zasnova omogoča intuitivno in hitro uporabo tudi za najzahtevnejše fotografe, tako da se osredotočajo na ulov želenega posnetka.Nov sredinski povezovalni del nog zagotavlja popolno stabilnost na vseh vrstah terena, vključno z najbolj neenakomernimi, pri čemer je fotoaparat popolnoma stabilen in pripravljen na zajemanje ostrih posnetkov.

Ta model uvaja nov blokirni sistem, ki se imenuje M-lock, nova zaskočna ključavnica, ki jo je razvil Manfrotto, da bi v celoti zadovoljil vse, ki iščejo hitro in enostavno uporabo kompaktne rešitve. Poleg tega M-Lock nima štrlečih delov in njen mehanizem se popolnoma zapre okoli glave, kar omogoča Befree Advanced, da brez napora zdrsne v svojo torbo za shranjevanje in iz nje.

Njena ergonomska izbira nožnega kota je namenjena fotografom desničarjem in levičarjem, ki omogočajo vsakomur intuitivno spreminjanje perspektiv snemanja in najdejo pravo višino stojala, ne da bi pri tem izgubili poudarek na posnetku, ki ga želijo.

Manfrotto Befree Advanced lahko preprosto nastavite na tri neodvisne položaje kota nog, kar zagotavlja popolno vsestransko fotografiranje pri vseh ustvarjalnih idejah, ki se lahko pojavijo na prostem.

Sredinski povezovalni del nog – „Spider“, ki je na tem inovativnem modelu, nudi tudi Easy Link, tako kot profesionalna Manfrotto stojala 190 in 055, ki fotografom omogočajo, da povečajo svojo ustvarjalnost z dodajanjem dodatkov, ki naredijo svoje slike edinstvene in nepozabne. Če želite dodati luči ali reflektorje, lahko zdaj posnamete čudovite posnetke na prostem, ki so bili prej dosegljivi samo s težkimi dodatnimi stojali.

Stojalo je v kompletu z Manfrotto 494 kroglično glavo, majhno, a močno intuitivno glavo, ki omogoča hitro in natančno premikanje fotoaparata. Manfrotto 494 centralna kroglična glava ima 3 neodvisne kontrole: glavni gumb za zaklepanje krogle, integriran gumba za regulacijo trenja, ki prilagaja napetost krogle tako, da je teža naprave vedno popolnoma uravnotežena, neodvisen panoramski gumb, ki ohranja ravno površino in fotoaparat premakne vodoravno, kar omogoča osupljive pokrajinske posnetke.

Glava ima vgrajeno edinstveno ploščico, ki je popolnoma združljiva z najširšimi standardnimi priključki za glavo: Manfrotto RC2 and Arca-swiss style. S to aluminijasto ploščico, ki je pritrjena na fotoaparat, vse Manfrotto glave in skoraj vse glave na stojalih z Arca-swiss style pritrditvijo, lahko hitro in enostavno nastavimo brez razstavljanja.

Manfrotto Befree Advanced je najboljše potovalno stojalo za strastne fotografe, ki želijo doseči največjo učinkovitost, tudi ko potujejo. To potovalno stojalo je optimalna kombinacija prenosljivosti, trdnosti, enostavne namestitve in delovanja.

Safety Payload UNI/PdR 105:2021: 9 kg