Manfrotto Aluminijasto 3-sekcijsko stojalo 055 z XPRO 3 Way glavo + 200PL ploščico (MK055XPRO3-3W) + GRATIS nosilec za telefon (MCLAMP)

Manfrotto Aluminijasto 3-sekcijsko stojalo 055 z XPRO 3 Way glavo + 200PL ploščico (MK055XPRO3-3W) + GRATIS nosilec za telefon (MCLAMP)

Številka: 100049466760
Partnerska prodaja
055 PONOVNO DEFINIRA ALUMINIJASTO STOJALO S 3. SEGMENTI NOG. ZARADI SVOJE VELIKOSTI, OBLIKE IN UPORABLJENIH MATERIALOV NUDI NOVI 055 NEVERJETNO MOČNO STABILNOST Celoten opis
415,37 €
Vključno z DDV
311,50 €
-25%

Partnerska zaloga 2 artikla

25.9. - 26.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049466760

Predstavitev

Posebna značilnost 055XPRO3 je 90 ° sistem sredinskega stolpca. To omogoča poleg podaljšanja v navpični smeri in premik v vodoravni smeri, ki ponuja neverjetno prilagodljive priložnosti. 055XPRO3 je izredno vsestranski stativ, primeren za različno foto in video uporabo. Mehanizem za zložitev središčnega stolpca v vodoravnem položaju je vgrajen v ramo stojala in se po potrebi lahko da hitro in enostavno sneti. Premik sredinskega stolpca iz navpičnega v vodoravni položaj je mogoče brez dolgotrajnega odvijanja stojala. Tudi fotoaparat lahko ostane pritrjen na stojalo. Posamezne noge stojala 055XPRO3 se lahko zaradi hitrega sistema odpiranja zelo hitro raztegnejo, individualno nastavijo in varno stabilizirajo. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu hitrega odpiranja in zapiranja, lahko posamezno zapiralko udobno in varno upravljate z eno roko. Posebna zasnova zapiralke za hitro sprostitev omogoča še močnejše stabiliziranje noge. Stojalo je zato bolj stabilno in močno kot pa stojalo z zaporami običajnih nog. Z inovacijsko in ergonomsko možnostjo prilagoditve kota krakov je vsak krak mogoče hitro in enostavno pritrditi na vnaprej določene položaje.</p><p class=„ql-align-justify“></p><p class=„ql-align-justify“>V zgornjem delu sredinskega stolpca je vgrajen mehurček, ki omogoča natančno nastavitev slike. Mehurček se lahko prosto vrti okrog sredinskega stolpca. Pri postavljanju stojala lahko tako enostavno stojalo postavimo v željen položaj brez, da bi vas ovirala glava ali fotoaparat ali ročaj za glavo ali kamero. Rama stojala ima EasyLink vmesnik za pritrditev foto in video opreme (npr. LED neprekinjena svetloba, bliskavica, reflektor ali druge opreme), na raztegljivo roko ali nosilec. Torej si lahko spremenite stojalo v zelo praktičen, mobilni studio. Manfrotto X-PRO 3-way glava je najbolj kompaktna, natančna in zanesljiva 3-way fotografska glava. Zaprta kompaktna velikost naredi glavo tako enostavno za pakiranje in prenašanje, po potrebi pa lahko ročaje podaljšamo. Glava ima 3 libele, zaradi česar je lažje in hitreje posneti želene posnetke, s čimer se prihrani čas v post-produkciji. Robustno ohišje glave je iz aluminija za zanesljivost in vzdržnost. X-PRO glava podpira do 8 kg, tehta pa le 1 kg.