Manfrotto 290 Xtra aluminijasto stojalo z krogljično glavo (MK290XTA3-BH) + GRATIS nosilec za telefon (MCLAMP)

Manfrotto 290 Xtra aluminijasto stojalo z krogljično glavo (MK290XTA3-BH) + GRATIS nosilec za telefon (MCLAMP)

Številka: 100055349213
Partnerska prodaja
Popoln stojalo z glavo za nove fotografe. 290-delni aluminijasti trinožni komplet Xtra s kroglasto glavo ima v eni priročni torbi vse, kar potrebujete. Celoten opis
207,77 €
Vključno z DDV
169,90 €
-18%

Partnerska zaloga 2 artikla

22.9. - 23.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100055349213

Predstavitev

Ta pametni stativ, zasnovan po profesionalnih standardih, vas ne bo pustil na cedilu, tudi v najbolj zahtevnih situacijah. In zgrajena je, da traja. Izdelan iz trpežnega, a lahkega aluminija, ga ne bo težko opraviti in je močan, ko se dvigne.

Stojalo je na voljo v treh odsekih, z aluminijastimi cevmi za noge in posebej zasnovanim, visokozmogljivim vrhunskim odlitkom, ki deluje pod pritiskom in zagotavlja največjo stabilnost, kakršno zahteva snemanje. Dodane aluminijaste ključavnice za noge držijo vse na svojem mestu in jih je mogoče po potrebi prilagoditi za povečanje napetosti, ta funkcija pa deluje tudi po intenzivni uporabi in podaljša življenjsko dobo stojala. Ne samo to, tudi super enostaven za uporabo. 4 položaji kota noge vam omogočajo svobodo gibanja, srednji stolpec pa vam omogoča razširitev območja višine.

Druge odlične lastnosti vključujejo gumijaste grelce za noge, ki vam omogočajo popoln oprijem ne glede na vremenske razmere, in sredinsko glavo. Zaradi tega je popoln stativ z glavo, kroglasta glava pa ima odlično kroglasto gibanje in ploščo za hitro sprostitev. Tako boste med delom lahko drseli od enega kota do drugega in hitro nastavili. Tako boste lahko hitro in učinkovito zajemali nove okvirje. Na voljo je s svojo lastno ramensko torbo, narejeno po meri, samo zato, da olajša življenje.

MK290XTA3-BH je dobavljen s kroglično glavo 496RC2