Manfrotto 290 Light aluminijasto stojalo z (MH293D3) 3 Way glavo (MK290LTA3-3W) + GRATIS nosilec za telefon (MCLAMP)

Manfrotto 290 Light aluminijasto stojalo z (MH293D3) 3 Way glavo (MK290LTA3-3W) + GRATIS nosilec za telefon (MCLAMP)

Številka: 100055346047
Partnerska prodaja
Popolno stojalo z glavo za nadobudne fotografe. Izjemno pameten 3-sekcijsko kompletno stojalo Light z 3-smerno glavo MH293D3 združuje odlične tehnične sposobnosti, inovativen dizajn in popolno vzdržljivost. Celoten opis
172,95 €
Vključno z DDV
139,90 €
-19%

Partnerska zaloga zadnji kos

1.10. - 2.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100055346047

Predstavitev

Prepričani, ste, da boste imeli komplet stativa, ki bo stal na preizkušnji časa. Je tudi lahek za prevoz, zaradi česar je popoln dodatek k vaši torbi in je dovolj prilagodljiv, da ustreza vrsti strelskih dejavnosti, kar pomeni, da boste v torbi vedno imeli pravo opremo, kamor koli vas bo pripeljala pot.

Odlične uporabniku prijazne oblikovne značilnosti vključujejo aluminijaste cevi za noge, izdelane tako, da ostanejo popolnoma toge za vaš mir, ko ste v stanju pripravljenosti. Vrhunski odlitki še dodatno izboljšajo njegovo stabilnost, aluminijaste ročice za zaklepanje nog pa vam omogočajo prožnost, da jih po potrebi zategnete, kar je še posebej priročno za boj proti znakom obrabe. Tako stativ sčasoma zdrži celo težko uporabo. Imate veliko prilagodljivosti, da tudi s to stojalo zajamete popoln posnetek. Dva kota nog vam omogočata svobodo gibanja, srednji steber pa vam omogoča hitro spreminjanje njegove višine, gumijasti grelniki za noge pa ves oprijem, ki ga potrebujete.

Ta stojalo z glavo ima tudi glavno glavo fotoaparata, zato ga ni treba posebej kupiti. To iznajdljivo trosmerno glavo je neverjetno enostavno prevažati, je kompaktna, a izjemno zmogljiva. Svoje gibe lahko nadzorujete na vseh treh oseh, kar vam daje popolno natančnost pri kadriranju vašega posnetka in je dovolj močan, da podpira celo težko opremo. Pametni mehanizem za zlaganje ročaja dodaja njegovo kompaktnost, ko je shranjen proč, glava kamere pa je izdelana iz posebnega lahkega polimera za dodatno vzdržljivost in trdnost.