Play-Doh zobozdravnik-27%
23,30 € 16,90 €

Odlična cena

Play-Doh zobozdravnik bo v vaš dom prinesel polno zabave in novega znanja. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh veliko pakiranje plastelina, 20 kosov-34%
21,81 € 14,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Velik paket vsebuje 20 posodic plastelina Play-Doh in predstavlja neskončno paleto ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko plastelin zvijejo, vrtijo in oblikujejo v katerokoli obliko. Idealen za igranje s prijatelji na zabavi.

Play-Doh set Majhna hobotnica-25%
22,56 € 16,90 €

Odlična cena

Potopote se v morsko globino in skupaj z majhno hobotnico raziščite morski svet. Podajte se na morsko pustolovščino z novimi lovkastimi prijateljčki.

Play-Doh peč za peko pice-22%
27,10 € 20,90 €

Zadnji kos!

Pripravite se na noro avanturo, polno sveže dišeče pice. Sprostite domišljijo in ustvarite najboljšo pico na svetu s pomočjo lahke pečice in rotacijske mize! Pritisnite ročico, da ustvarite senzacionalno skorjo na pici, vklopite pečico, dvignite ročico in pica je pripravljena! Dodajte še malo sira in neverjetno dobro glazuro. Če ste končali, postavite pico na rotacijsko mizo in jo razrežite na kose z rezalnikom.

Play-Doh proizvodnja kokic-21%
22,70 € 17,90 €

Odlična cena

Skočite v vlak neskončne zabave s pokovko z novim aparatom za kokice! Zavrtite ročico, da napolnite vedro s slastno pokovko, ki se dodatno poveča z mešanjem z divjo mešanico. Dodajte zabavno glazuro in vaše kokice bodo zahvaljujoč velikim rezalcem videti povsem odbito. Nenazadnje dodajte nore sirupe ali maslo in uživajte v super kinematografskem doživetju z loncem, polnim originalne Play-Doh kokic.

Play-Doh Textures&Tools-20%
21,81 € 17,39 €

Odlična cena

Nov komplet za otroke, starejše od dveh let, prinaša veliko zabavnih idej, tako da se otroci naučijo prepoznati različne teksture in barve. Podprite senzomotorične spretnosti in sposobnosti svojih otrok in sposobnost prepoznavanja razlik.

Play-Doh set v vedru - piknik
9,96 € 8,60 €

Zadnji kos!

Play-Doh modelirni set. Vključuje modelčke s katerimi boste lahko ustvarjali jedi, ki so značilni za piknike. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh set v vedru - številke
9,96 € 8,50 €

Odlična cena

Play-Doh modelirni set s številkami. Set vključuje modelčke s številkami, valjar, vse skupaj pa je shranjeno v vedru. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh igrača Dinosaurus Rex-34%
21,52 € 14,19 €

Zadnji kos!

Ta veseli dinozaver bo v vaših mislih pričaral veliko fantazije. Dinosaurus Rex je opremljen z zabavnimi funkcijami, dodatki in 4 plastelini znamke Play-Doh. Plastelin se ne lepi in ne masti.

Play-Doh modeliranje Živali
9,96 € 9,40 €

Izberite mini vedro s Play-Doh v slogu safari kadarkoli! Ta zabavni set vam omogoča modeliranje in ustvarjanje do devet različnih živali! Priročno vedro ima veliko prostora za shranjevanje in je idealno za igranje doma ali na počitnicah!

Play-Doh set v vedru - plaža-16%
9,96 € 8,30 €

Odlična cena

Play-Doh set plastelina predstavlja tematski set modelčkov z motivom plaže. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

PlayFoam Kepe – Workshop set za ustvarjanje
9,33 € 7,90 €

Velik kreativen komplet modelirne masa, s katero se ne umažete. Vsebuje sedem barv in veliko živahnih dodatkov. Z dodatki bodo kreacijo kot prave! Samo originalna PlayFoam® se med igranjem ne zlepi in ne razpade. Komplet je osvojil 1. Mesto na češki internetni anketi Igrača leta 2011.

Play-Doh svetleč komplet, 6kosov-34%
9,05 € 5,90 €

Odlična cena

Vaše Play-Doh kreacije bodo sijale in se iskrile zahvaljujoč bleščečemu setu z modelčki! V paketu so barvni modelčki za izdelavo cvetja, dragih kamnov in drugih lepih stvari.
Edina omejitev pri ustvarjanju je vaša domišljija!

Play-Doh Party paket, 15 kos-22%
8,85 € 6,90 €

Odlična cena

Set 15 posodic plastelina Play-Doh v praktični velikosti. Paket v sebi skriva neskončno paleto ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko oblikujejo to barvo paleto plastelina v katerokoli obliko, ki zajema njihovo domišljijo.

Play-Doh srebrni paket, 5 kosov-21%
6 € 4,70 €

Odlična cena

Klasični paket 4 Play-Doh skodelic je zdaj obogaten z 1 ekskluzivno novo srebrno barvo v obliki dodatne skodelice z vsebino. Samo izberite svojo najljubšo barvo in začnite modelirati vse vrste kreacij.

Play-Doh set za pripravo hrane
22,90 €

Oblikovanje hrane je kreativna igra za vse otroke. Z dvajsetimi kosi v kompletu lahko naredijo vse, kar kuhar potrebuje za kuhanje. Vsebuje nakupovalno košarico, krožnika, jedilni pribor, set za oblikovanje sadja, zelenjave in meso. Poleg tega je v paketu 7 skodelic Play-Doh.

Play-Doh orodje za popravilo
15,33 € 13,20 €

Odlična cena

Gradbeni delavci Play-Doh potrebujejo samo najboljša orodja za njihovo delo. Žaga ima dvojno funkcijo – kot rezalno orodje in kot orodje za izdelavo oblik z izvijačem. Meter vam bo pomagal do popolnoma natančnih meritev in že se boste lahko lotili dela.

Play-Doh barvne slaščice
14,31 € 13,10 €

Odlična cena

Postanite ponosni pek slaščic s tem kompletom Play-Doh, ki vam omogoča, da naredite ogromno dobrih slaščic in peciv. Priredite veliko zabavo za vaše prijatelje.

Play-Doh Wheels Stavba
15,33 € 14,10 €

Odlična cena

Izkoristite moč žerjava za ustvarjanje in preselite oblikovane opeke, reliefne nosilce in vgrajene cevi. Uporabite dvigalo za gradnjo in premazovanje gradbenih konstrukcij. Žerjav se vrti, premika gor in dol ter potiska model Priključek se tudi vrti in premika gor in dol!

Play-Doh set vrtnega orodja
15,33 € 13,20 €

Odlična cena

Ustvarite cvetlični vrt, postavite ga neposredno na Play-Doh in ga razpršite s Play-Doh Tube! Ni pogoj, da bi profesionalna roka naredila čudovit vrt – s tem setom ga lahko ustvarite sami!

Play-Doh set Kit-19%

Play-Doh set Kit

Ocena: 5
14,78 € 11,89 €

Odlična cena

Potopote se v globino ustvarjalne zabave s kitom. Napolnite ga z barvno maso in uživajte v rezultatu.

DAS barvna modelirna masa, rumena 150g 387401
2,99 € 2,20 €

Zadnji kos!

Barvna modelirna masa je na voljo v rumeni barvi. Masa se suši na zraku brez peke. Enostavno oblikovanje omogoča odlično zansovana tekstura.

Play-Doh set s konfeti, 6 kosov
9,32 € 8,60 €

Odlična cena

Vaše ustvarjalnosti iz serije Play-Doh bodo postale še bolj zanimive s tem setom barvnih konfetov. Naj vaše ustvarjalno delo zasije. Delo z materialom za modeliranje podpira domišljijo in spretnost.

Play-Doh modelčki sladoleda v hladilniku
16,50 € 14,10 €

Neposredno nastavljiv set modelčkov Play-Doh – to je Play-Doh za shranjevanje v hladilniku. V paketu boste našli dva stožca, napolnjena z modelom, in dva modela na palici. Vsak paket modelirnega sladoleda ima približno 100g model. Uporabite posebno embalažo in ustvarite svoj barvit sladoled.

Play-Doh Paket 12 posod barv za zamrzovanje
16,50 € 14,10 €

Zadnji kos!

Odprite celoten barvni paket 12 posod in jih pripravite za zabavno modeliranje z Play-Doh. Začnite ustvarjati neposredno iz skodelice ali združite barve, da ustvarite novo barvo!

Play-Doh zabavni set
21,88 € 20,10 €

Odlična cena

Ustvarite si mavrični svet po svoji domišljiji. Pri ustvarjanju smeškov lahko dodate izraze in tako ustvarite noro dobre izraze. Za ustvarjanje telesa uporabite tudi posebne modele, orodja in druge barve modelov.

Play-Doh plastelin Wheels
6,19 € 5,60 €

Odlična cena

Predstavljamo novo kolekcijo Play-Doh modelirne mase, ki vsebuje različne barvne odtenke in vizualne teksture, ki izgledajo natanko tako kot gradbeni material. Vsako pakiranje vsebuje eno lopatko in dve posodici z gradbenim materialom Play-Doh.

Optima modelirna masa, 500 g, rjava
2,99 € 1,80 €

Zadnji kos!

Barvna modelirna masa je na voljo v rjavi barvi. Enostavno oblikovanje omogoča odlično zasnovana mehka tekstura.

Play-Doh Toy Story Buzz
20,40 € 17,70 €

Zadnji kos!

Naj otroci razvijejo svojo domišljijo s Toy Story verzijo Play-Doh, s katero lahko modelirate svoje najljubše junake iz Toy Story. S pomočjo plastične figure Buzz Raketka lahko ustvarite nekaj animiranih znakov. Vključeni so rezalniki in modeliranje Play-Doh.

Play-Doh Wheels Rudarstvo
14,19 €

Odlična cena

Uživajte v čudovitem dnevu v kamnolomu! Ta dva super težka tovornjaka bosta postala vaša najboljša pomočnika pri ustvarjanju Play-Doh. Z zadnjim nakladalnikom skrčite kup gramoza in ustvarite cev ali oder.

Play-Doh Mega paket plastelina, 36 kosov
24,41 € 23,50 €

Odlična cena

Ta res velik paket s 36 posodicami plastelina Play-Doh pomeni neskončno ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko plastelin zvijejo, vrtijo in oblikujejo v katerokoli obliko. Idealen za igranje s prijatelji na zabavi.

Play-Doh set Mešalnik-25%
22,56 € 16,90 €

Odlična cena

Zahvaljujoč Play-Doh mikserju bodo vaši najmlajši postali najboljši kuharji, daleč naokoli. Malim kuharjem vo pomagal ustvarjati najbol barvite sladke kobinacije.

BE-BE plastelin 50/1 465400
49,10 €

Plastelin 50/1 465400 je odličen pripomoček pri razvijanju ročnih spretnosti. V kompletu je več različnih barv.

Play-Doh modelčki z dinozavri-16%
14,33 € 11,90 €

Odlična cena

Pripravite se na ustvarjalnost z dinozavri! Priljubljene dinozavre sedaj dobite v 5 prijaznih modelčkih Play-Doh za domiselne avanture. Oblikujte z ustvarjalnim setom Play-Doh in ustvarite različne in zanimive zmaje. Zabavajte se z velikimi sledi Taurosa, ali pa odtisnite Dinovo jajce na plastelin.

Play-Doh plastelin, 8 skodelic
8,09 € 7,40 €

Odlična cena

Komplet vsebuje 8 kosov skodelic plastelina Play-Doh. Paket v sebi skriva neskončno paleto ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko oblikujejo to barvo paleto plastelina v katerokoli obliko, ki zajema njihovo domišljijo.

Play-Doh Zvijanje in rezanje
24,50 € 21,90 €

Gojite in strižite nore lase in brado, ustvarjene iz Play-Doh modeliranja. In jih potem obrijte kot v pravi brivnici. Električno gibanje naredi realistične zvoke, aktivirane z dotikom Play-Doh (brez gumbov). Uredite 2 figuri s konicami, loki, brki in drugimi dodatki.

Let's play kreativni set Play-Doh, 41 delni
24,99 € 23,10 €

S tem ustvarjalnim umetniškim naborom lahko vaš otrok uresniči vse svoje umetniške ideje. Ko vaš otrok ustvarja z rokami, razvija domišljijo, motorične sposobnosti in ustvarjalnost. Set vsebuje različne dodatke in orodja ob katerih lahko otroci v zabavi uživajo v neskončnost ter ob vsem razvijajo svojo ustvarjalnost.

Play-Doh Super paket modeliranja - rdeč
10,50 €

Izkoristite edinstveno priložnost za nakup kreativnih modelov Play-Doh. Ta velika nepredušna posoda vsebuje štiri različne in ločeno pakirane modele, odlične štiri v enem! Tudi starši bodo cenili to veliko skodelico.