Previjalne torbe

Dobavitelj: MALI VRAGCI d.o.o.

Previjalna torba mora biti dovolj velika za rezervne pleničke, otroške robčke, puder ali kremo in otroško stekleničko. V večje torbe lahko shranite tudi manjšo malico in previjalno podlogo. Lahko vsebuje tudi poseben žep ali vrečko za umazane pleničke. Priporočljivo je, da je torba izdelana iz čvrstega materiala, ki je enostaven za vzdrževanje in nepremočljiv.

Prikaži več

Previjalna torba za voziček

Previjalna torba za voziček je zasnovana tako, da jo lahko pritrdimo na ročaj vozička marele ali otroškega vozička s košaro. Po videzu spominja na žensko torbico, opremljena je z ramenskim pasom. Notranjost je prilagojena potrebam dojenčka in mamice. Praviloma vključuje žep za shranjevanje pleničk za enkratno uporabo, žep za stekleničko, žep za negovalno kremo in večji predel za rezervna oblačila.

Previjalni nahrbtnik

Previjalni nahrbtnik lahko nosite na hrbtu, hkrati omogoča pritrditev na ročaj vozička. Previjalni nahrbtnik ima več ločenih notranjih in zunanjih žepov. Žepi so prilagojeni za shranjevanje otroških pleničk, stekleničke, kreme in drugih potrebščin. Nekateri modeli imajo tudi posebno termo prevleko.

Velika previjalna torba za cel dan

V veliko previjalno torbo lahko shranite potrebščine za cel dan. Največje torbe imajo širino in višino približno 50 cm. Brez večjih težav lahko sprejmejo 8 pleničk, 2 steklenički za mleko, otroški termo posodo, otroško prehrano, rezervna oblačila, previjalno podlogo in prigrizke za odrasle.

Nepremočljive previjalne torbe

Previjalna torba je lahko izdelana iz nepremočljivega materiala. Takšna torba je odlična za deževne dni, saj nekateri dežni plašči za vozičke ne prekrivajo torbe. Vodoodporne previjalne torbe se izdelujejo iz neoprena, usnja ali umetnega usnja.

Previjalne torbe iz tekstila

Previjalne torbe iz tekstila so lahke in jih lahko brez težav zložimo. Lahko vsebujejo tudi stransko ojačitev. Torbe so običajno narejene iz poliestra, ki je praktičen in enostavno ga lahko očistimo.

Praktični dodatki previjalnih torb

 • Previjalna podloga
 • Predel s termo prevleko za stekleničko z možnostjo pritrditve na voziček
 • Predel za pleničke ali umazana oblačila z ločenim zapiranjem
 • Škatlica za dudo
 • Nepremočljiv predal (lahko se uporablja npr. za dokumente)
 • Obroček za enostavno pritrditev igrač
 • Dobavitelj
  MALI VRAGCI d.o.o.
  ×

Previjalne torbe

Previjalne torbe so opremljene s sponkami in dodatki za pritrditev na voziček. Vodoodporne torbe so praviloma izdelane iz usnja, imitacije usnja ali neoprena, previjalni nahrbtnik pa lahko vzamete na potovanje tudi brez otroškega vozička. Ključnega pomena je velikost torbe, razporeditev žepov in dodatki v obliki predela s termo prevleko za stekleničko, škatlice za dudo ali predela za umazana oblačila ali pleničke.

Kaj ne sme manjkati v previjalni torbi?

Vsaka previjalna torba mora vsebovati pleničke, otroške robčke, stekleničko za pijačo in previjalno podlogo. Zelo prav vam bodo prišle tudi nepremočljive vrečke za umazane stvari, rezervna duda in majhna igrača. V izolirne ovoje lahko shranite tople jedi in napitke.