Previjalne torbe

Dolžina: 33cm - 47cm

  • Dolžina
    33 cm - 47 cm
    ×
Babymoov Stroller bag organizator za na otroški voziček, črn
15x

Babymoov Stroller bag organizator za na otroški voziček

28,90 €
26,91 €

Organizator je primeren za otroške vozičke Babymoov. Izotermični žep za otroško stekleničko ali pijačo za mamico. Velik shranjevalni prostor z zadrgo. V notranjosti sta 2 mrežasta žepa. Velik žep z zadrgo na zunanji strani. Lahko jo pritrdite na ročaj vozička ali jo nosite čez ramo.

Dostava Mimovrste
Little Company previjalni nahrbtnik Lisbon Quilted, črn
3x

Little Company previjalni nahrbtnik Lisbon Quilted

76,76 €
72,44 €

Kupite še danes! Nahrbtnik Little Company Lisbon Quilted je idealen za vsakodnevno uporabo, vzemite ga s seboj v živalski vrt ali nakupovanje. Nahrbtnik je velik 38 × 33 × 18 cm in ima dovolj predelov, tako da lahko svoje predmete organizirano shranite. Glavni predelek je mogoče zapreti z obojestransko zadrgo za še večje udobje. Poleg dveh glavnih predelov ima nahrbtnik še dva žepa za shranjevanje, npr. otroške steklenice.

Dostava Mimovrste
Little Company previjalni nahrbtnik Lisbon Braided, Taupe, rjav
6x

Little Company previjalni nahrbtnik Lisbon Braided

76,76 €
72,41 €

Čas je za novo pustolovščino! Previjalni nahrbtnik Little Company Lisbon Braided je odličen za vsakodnevne opravke, pa tudi za izlete ali za šport. Ta materinski nahrbtnik je zelo velik in ima veliko predelov, tako da lahko dobro shranite in organizirate stvari. Glavni predel je zaprt z obojestransko zadrgo za dodatno udobje.

Dostava Mimovrste