Harmony avto prevleka za Volkswagen Passat Trendline, od 2015 naprej, Golf

Harmony avto prevleka za Volkswagen Passat Trendline, od 2015 naprej, Golf

Številka: 1423051001
Avto prevleka po meri za avtomobil VOLKSWAGEN PASSAT TRENDLINE, letnik od 2015, narejena natančno po modelu vašega vozila. Celoten opis
198,90 €
183 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

10.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
12.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1423051001

Predstavitev

Avto prevleke po meri so izdelane v EU. Komplet vsebuje ročno izdelane avto prevleke, pazljivo krojene in šivane po meri s poudarkom na vsak detajl, da bi se doseglo popolno prileganje na sedeže. Sedežne avto prevleke za vozila z vgrajenimi bočnimi zračnimi blazinami in zračnimi blazinami sprednjih sedežev. Barve so odporne na UV žarke, pranje avto prevlek pa je možno v pralnem stroju.

Nudimo vam povsem novi dizajn z dekorativnim dvojnim šivom. Materiali imajo vse potrebne certifikate (obstojnost, barve, suho in mokro trenje, odpornost na svetlobo in temperaturo, gostoto, kompaktnost, krčenje…). Pri izdelavi so uporabljene italijanske tkanine in dizajni, kroji pa so izdelani na računalniškem krojaškem stolu CAD/CAM. Tehnika zagotavlja preciznost in popolno prilagajanje. Tipske avto prevleke po meri so izdelane za trajno uporabo. Montaža je enostavna.

Sprednja sedeža sta navadna, zadnji naslon deljiv 2/3 plus 1/3, sprednji naslon za roko, tretji pas (za osebo v sredini) izhaja iz naslona, isofix-pritrditev za otroški sedež, bočna zračna blazina (airbag).

VOLKSWAGEN PASSAT TRENDLINE, od 2015 naprej

Navodila za montažo