Harmony avto prevleka za Renault Clio 4, Grandtour, limuzina, od 2012 dalje, Golf

Harmony avto prevleka za Renault Clio 4, Grandtour, limuzina, od 2012 dalje, Golf

Številka: 1366471001
Avto prevleka po meri za avtomobil RENAULT CLIO 4, GRANDTOUR, limuzina, letnik od 2012, narejena natančno po modelu vašega vozila. Celoten opis
198,90 €
Vključno z DDV
183 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

2.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
4.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1366471001

Predstavitev

Avto prevleke po meri so izdelane v EU. Komplet vsebuje ročno izdelane avto prevleke, pazljivo krojene in šivane po meri s poudarkom na vsak detajl, da bi se doseglo popolno prileganje na sedeže. Sedežne avto prevleke za vozila z vgrajenimi bočnimi zračnimi blazinami in zračnimi blazinami sprednjih sedežev. Barve so odporne na UV žarke, pranje avto prevlek pa je možno v pralnem stroju.

Nudimo vam povsem novi dizajn z dekorativnim dvojnim šivom. Materiali imajo vse potrebne certifikate (obstojnost, barve, suho in mokro trenje, odpornost na svetlobo in temperaturo, gostoto, kompaktnost, krčenje…). Pri izdelavi so uporabljene italijanske tkanine in dizajni, kroji pa so izdelani na računalniškem krojaškem stolu CAD/CAM. Tehnika zagotavlja preciznost in popolno prilagajanje. Tipske avto prevleke po meri so izdelane za trajno uporabo. Montaža je enostavna.

Zadnji naslon deljiv 2/3 plus 1/3, isofix-pritrditev za otroški sedež, sovoznikov naslon se preklopi v mizico za voznika, bočna zračna blazina (airbag), lahko ima sprednji naslon za roko (pritrjen za voznikov naslon)

RENAULT CLIO 4, GRANDTOUR, limuzina, od 2012 dalje

Navodila za montažo