Mamo Tato Previjalna Podloga - MEHKA - 70x75 cm - Model 34

Mamo Tato Previjalna Podloga - MEHKA - 70x75 cm - Model 34

Številka: 9107002
Partnerska prodaja
Previjalna Podloga Mamo TatoMehka previjalna podlaga za komodo dimenzije 70×75 cm (teža 550 gr) Največja prednost te previjalne podlage je, da je njen spodnji del izdelan iz folije, ki je varna za otroke (ne vsebuje ftalatov). Folija ščiti pred morebitnim premočenjem podlage, saj je le-ta p Celoten opis
24 €
Vključno z DDV

Naroči pri partnerju

18.1. - 23.1. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 9107002

Predstavitev

Previjalna Podloga Mamo Tato


Mehka previjalna podlaga za komodo dimenzije 70×75 cm (teža 550 gr)
 


Največja prednost te previjalne podlage je, da je njen spodnji del izdelan iz folije, ki je varna za otroke (ne vsebuje ftalatov).

Folija ščiti pred morebitnim premočenjem podlage, saj je le-ta prekrita z vodoodpornim, hladnim povoščenim platnom, zato je pod njo potrebno podložiti nekaj mehkega in toplega.

Zgornji del previjalne podlage je izdelan iz 100%-nega bombaža, zaradi česar je za vašega otroka izredno mehka med njegovim previjanjem.

Tkanina ima certifikat za uporabo „varen za otroke“. To pomeni, da je otrokom prijazna tkanina, ki je atestirana in ima potreben certifikat, da je narejena iz 100%-nega bombaža kvalitete I – »varen izdelek za otroke«.Izdelana je iz 100%-nega visoko kvalitetnega materiala prešitega s silikonskimi nitmi (antialergeno). Tkanina ima certifikat »varen izdelek za otroke«.

Polnilo je prešito na robovih in v sredini. Previjalno podlago je mogoče oprati v pralnem stroju pri 40° C.