Chicco Cuddle &Bubble previjalna miza s kadjo
109 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Chicco otroška previjalna miza s kadjo Cuddle & Bubble, ki je udobna ne samo za otroke, ampak tudi oblikovana tako, da zagotavlja največjo praktičnost za matere.

CAM previjalna miza s kadjo Cambio
117,90 € 113,10 €

CAM previjalna miza s kadjo Cambio je opremljena z različnimi pripomočki, ki lahko mamicam prihranijo veliko časa. Previjalna miza ima prijetno mehko podlogo, hkrati pa celotna miza pa ponuja veliko prostora za shranjevanje pripomočkov. Primerno za otroke od rojstva do 12 mesecev.

Candide prilagodljiva miza Combelle Jade
84,61 € 78,40 €

Prilagodljiva miza Combelle Jade je zložljiva in primerna za manjše sobe. Zahvaljujoč njeni kapaciteti za shranjevanje, jo lahko kadarkoli postavite, uporabite in nato znova zložite. Izdelana je iz trdne bukve. Primerna je za otroke do 15 kg.

CAM otroška previjalna miza CAMBIO
109,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

CAM previjalna mizica Cambio mehko dodelano blazino in nastavljivim pladnjem. Cev za odvod vode, prostor za shranjevanje, kolesa z zavoro, kompaktne dimenzije ob zložitvi. Primeren je za otroke od rojstva do približno 1. leta starosti.

CAM previjalna mizica Cambio Deluxe
135 € 127,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

CAM previjalna mizica Cambio Deluxe mehko dodelano blazino in nastavljivim pladnjem. Cev za odvod vode, prostor za shranjevanje, kolesca z zavorami, praktično zasnovana držala in pladenj.