AT4 viseča mizica za previjanje EVOLUTION
98,90 € 94,90 €

Viseča previjalna miza AT4 EVOLUTION, blagovne znamke AT4 vam prihrani prostor v sobi in poskrbi za udobje, ki ga potrebujete za spremembo drobtine vašega otroka. Mizico je mogoče zložiti in pospraviti, zato da ne zasede prostora, kadar je ne uporabljate. Narejena je iz bukovega lesa. Nosilnost je 11 kg.

CAM otroška previjalna miza CAMBIO
110,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

CAM previjalna mizica Cambio mehko dodelano blazino in nastavljivim pladnjem. Cev za odvod vode, prostor za shranjevanje, kolesa z zavoro, kompaktne dimenzije ob zložitvi. Primeren je za otroke od rojstva do približno 1. leta starosti.

CAM previjalna miza Volare 243
82,90 € 80,90 €

CAM previjalna miza Volare 243 je popolnoma opremljena in takoj pripravljena na akcijo. Vsebuje tečajni pult, kad, držalo za higienske pripomočke in prostor za shranjevanje. Celotna miza po zlaganju ne zavzame skoraj nobenega prostora. Uporabljeni materiali so primerno pralni.

CAM previjalna miza s kadjo Cambio
117,90 € 114,20 €

CAM previjalna miza s kadjo Cambio je opremljena z različnimi pripomočki, ki lahko mamicam prihranijo veliko časa. Previjalna miza ima prijetno mehko podlogo, hkrati pa celotna miza pa ponuja veliko prostora za shranjevanje pripomočkov. Primerno za otroke od rojstva do 12 mesecev.

CAM previjalna miza Volare
77,60 €

Praktična miza, ki se lahko primerno nastavi in ima prav tako praktičen v pladenj, ki je skrit pod pultom. Poleg tega se preprosto zloži oziroma sestavi.

Candide prilagodljiva miza Combelle Jade
105,87 € 92,20 €

Prilagodljiva miza Combelle Jade je zložljiva in primerna za manjše sobe. Zahvaljujoč njeni kapaciteti za shranjevanje, jo lahko kadarkoli postavite, uporabite in nato znova zložite. Izdelana je iz trdne bukve. Primerna je za otroke do 15 kg.

CAM previjalna mizica Cambio Deluxe
135 € 129 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

CAM previjalna mizica Cambio Deluxe mehko dodelano blazino in nastavljivim pladnjem. Cev za odvod vode, prostor za shranjevanje, kolesca z zavorami, praktično zasnovana držala in pladenj.