V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Previjalne mize in predalniki

Previjalne mize so na voljo v obliki prenosnih desk ali stabilnejših predalnikov. Za manjše prostore izberite visečo previjalno mizo, za potovanja pa zložljivo previjalno mizo.

Previjalne mize – dimenzije

Dimenzije previjalnih miz praviloma znašajo 80 × 100 cm. Na njih lahko udobno previjete otroka do starosti približno enega leto. Kasneje je priporočljivo uporabiti samostojno previjalno podlogo, ki jo položite na tla ali na dno otroške posteljice.

Lesena previjalna miza

Gre za stabilno mizo, opremljeno s policami. Nekateri modeli so opremljeni tudi z zaklepnimi kolesci. Nosilnost mize je približno 11 kg, kar ustreza teži otroka do 14 mesecev.

Previjalna miza s predali

Previjalna miza s predali je večji in stabilnejši kos pohištva. Tovrstna previjalna miza je v zgornjem delu opremljena z več predali. Prednost je večja nosilnost in možnost uporabe tudi kasneje.

Viseča previjalna miza

Visečo previjalno mizo pritrdimo na steno s pomočjo ozkega okvirja. Previjalno mizo lahko enostavno odpremo, njena nosilnost znaša približno 10 kg. Ko zaključimo s previjanjem, mizo preprosto zložimo, da ne bo zavzemala dodatnega prostora.

Zložljiva previjalna miza

Zložljiva previjalna miza se samodejno zloži, ko dvignemo otroka. Gre za navpično previjalno miza, ki visi na steni. Običajno vključuje tudi dozirnik za plenice ali otroške robčke.

Previjalna miza s kadjo

Nekatere previjalne mize so 2v1 ali celo 3v1. Pod previjalno preprogo je nameščena kad za kopanje dojenčka. Modeli so lahko zložljivi ali opremljeni s kolesci. Previjalna miza 3v1 pogosto vsebuje tudi polico.

→ Izjemno praktične so tudi prenosne previjalne mize.