Odeja Naturfil Double Design dvojna odeja, 200 x 260 cm - odprta embalaža

Znamka: Odeja Naša številka: 1415063

Odprta embalaža

Odeja Naturfil Double Design dvojna odeja, 200 x 260 cm - odprta embalaža

Dvojna odeja za vse letne čase. Sestavljena je iz dveh med seboj spetih odej, polnjenih z različnimi plastmi bombažnega oziroma volnenega polnila. Celoten opis

342.4

342,40 €

Naša številka: 1415063

Predstavitev

Opis artikla

Naravna dvojna odeja Naturfil Double Odeja Design je primerna za vse letne čase. Sestavljena je iz dveh med seboj spetih odej, polnjenih z različnimi plastmi bombažnega oziroma volnenega polnila (Cottonfil Light + Merinofil Medium).

Lahko jih uporabljamo ločeno (odvisno od sezone), speti skupaj pa z zrakom ustvarita izjemno toplotno vrednost in tudi zračnost.

Tkanina v artiklu je zelo kakovosten 100% bombažni inlet, ki je zračen in koži prijazen, hkrati pa tako gosto tkan, da ne prepušča zelo finih vlaken.

Polnilo v bombažni odeji je 90% bombaž, 10% poliester, 300 g/m2. Volnena odeja pa je sestavljena iz 100% pralne ovčje volne Merino Woolmark kakovosti, 450 g/m2. Bombažno polnilo v tanjši odeji je oplemeniteno s poliestrnimi vlakni. Pralna ovčja volna v debelejši odeji ima specifičen vonj. Odeja je idealna za vse, ki ljubijo toploto, so podvrženi znojenju in niso alergični na naravna vlakna.

Za pranje uporabljajte tekoča pralna sredstva za pranje občutljivih tkanin. Perite vsako odejo posebej. Po pranju odejo dobro pretresite, poravnajte in ga nato posušite na ravni površini. Sušenje v bobnu ni dovoljeno.

SESTAVA

Tkanina:

  • 100% bombaž inlet

Bombažna odeja:

  • 90% bombaž, 10% poliester, 300 g/m2

Volnena odeja:

  • 100% pralna ovčja volna merino Woolmar kakovosti, 450 g/m2

ZAGOTOVLJENA KAKOVOST

zagotovljena kakovost

VZDRŽEVANJE

vzdrževanje

Uradna stran izdelka


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Tip posteljnine debela odeja
Namen celoletni