Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Vitapur Bamboo celoletna odeja z bambusovimi vlakni, 140x200 cm

Vitapur Bamboo celoletna odeja z bambusovimi vlakni, 140x200 cm

Številka: 911107001
Odlična cena
Celoletna odeja Bamboo z bambusovimi vlakni je primerna za tiste, ki se med spanjem veliko potite. Ima izjemno sposobnost vpijanja in odvajanja vlage. Pralna je na 60°C. Celoten opis
64,99 €
59,99 €
-7%
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5 artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
2.4.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 911107001

Predstavitev

Vitapur Bamboo celoletna odeja

Celoletna odeja Bamboo z bambusovimi vlakni vas bo razvajala z udobjem v vseh letnih časih. Bambusova odeja je popolna izbira za vse, ki cenite naravne materiale. 100% nebeljen bombaž in bambusova vlakna s svojo izjemno sposobnostjo vpijanja in odvajanja vlage nudita udobje tistim, ki se med spanjem veliko potite. Odeja je v celoti pralna na 60°C.

Prednosti:

  • Celoletna odeja za uporabo v vseh letnih časih.
  • Prevleka iz 100% nebeljenega bombaža.
  • Polnilo iz bambusa za izjemno zračnost.
  • V celoti pralna odeja.
Vitapur Bamboo

Hitex Bamboo
  • 1. Tkanina odeje: nebeljen bombaž: Prevleka odeje je izdelana iz nebeljenega bombaža, ki vas bo razvajal s prijetnim občutkom in izjemno zračnostjo. Za nebeljena bombažna vlakna je značilna izjemna vpojnost, odvajanje vlage in preprosto vzdrževanje.
  • 2. Polnilo odeje: bambusova vlakna (viskoza), mikrovlakna: Naravna bambusova vlakna odlično absorbirajo vlago in s tem vaš spalni prostor ohranjajo vedno suh. Za voluminoznost so polnilu dodana napredna mikrovlakna, ki zagotavljajo dolgotrajno udobje.

Idealna odeja za uporabo skozi celo leto

Idealna odeja za uporabo skozi celo leto

Zaradi kombinacije naravnih materialov in mikrovlaken, vas bo odeja s svojim polnilom prijetno grela v hladnejših mesecih in hladila v poletnih. Celoletna odeja je tako primerna za prijeten spanec v vseh letnih časih oziroma za temperaturo spalnice med 19–23°C.

Prevleka iz 100% nebeljenega bombaža, ki je izredno prijazen do vaše kože

Prevleka iz 100% nebeljenega bombaža, ki je izredno prijazen do vaše kože

Prevleka odeje je iz 100% nebeljenega bombaža, kar pomeni, da je vaša koža v stiku z naravnimi materiali. Nebeljen bombaž je povsem naraven, brez kemične obdelave s čimer je bombaž bolj vzdržljiv, čist, zračen ter tako primeren tudi za ljudi z najobčutljivejšo kožo.

Idealna kombinacija bambusa in mikrovlaken za udobje in toploto skozi celo leto

Idealna kombinacija bambusa in mikrovlaken za udobje in toploto skozi celo leto

Naravna bambusova vlakna v polnilu odeje imajo izjemno sposobnost vpijanja vlage, 3– do 4-krat večjo kot bombaž. Delež mikrovlaken pa poskrbi, da je odeja razkošna, voluminozna ter izredno mehka na dotik. S tako kombinacijo polnila se vzpostavi suho in sveže spalno okolje.


Pralna odeja za higieno in čistočo

Pralna odeja za higieno in čistočo

Odejo lahko v celoti operete na 60°C, s čimer boste ohranjali čistočo in higieno na najvišji ravni. Odeja je zato primerna tudi za najobčutljivejše ljudi, astmatike in alergike. Po končanem pranju odejo dobro pretresite, poravnajte in temeljito posušite na ravni površini.

V stiku z naravnimi materiali

V stiku z naravnimi materiali

Odeja iz nebeljenega bombaža, ki je v primerjavi s klasično bombažno tkanino bolj nežna in povsem neškodljiva. Nebeljen bombaž je zlahka prepoznati poznačilnih črnih pikah, ki predstavlja njegov naraven videz.

Ni prevroča, ni prehladna

Ni prevroča, ni prehladna

Odeja izjemno dobro regulira temperaturo vašega telesa zahvaljujoč bambusovim vlaknom, ki odvajajo odvečno vlago.


Odeja, ki diha z vami

Bambusova vlakna v kombinaciji z nebeljenim bombažom v prevleki poskrbita za dodatno zračnost. To pomeni, da spite z odejo, ki diha skupaj z vami in tako ohranja popolno temperaturo skozi noč. Odeja je kot nalašč za spalnice s temperaturo med 19 in 23 °C.

Odeja, ki diha z vami

Brez dodatne teže

Odeja lahkotno objame vaše telo in se ne oprijema kot druge težke odeje. Tako poskrbi za lahkoten spanec in bolj mirno noč.

Brez dodatne teže

Zakaj izbrati celoletno odejo Bamboo?

  • Celoletna odeja za udobno spanje v vseh letnih časih, primerna tudi za toplejše mesece oziroma za temperaturo spalnice med 19–23°C.
  • Vaša koža bo v stiku s 100% naravnimi materiali, zato je odeja primerna za vse, ki imate občutljivo kožo.
  • Bambusova vlakna v kombinaciji s 100% nebeljenim bombažem imajo izjemno sposobnost vpijanja vlage in nudijo udobje tistim, ki se veliko potite.
  • Kombinacija naravnih in umetnih materialov poskrbi za izjemno zračnost in voluminoznost, odeja je tako primerna za vse, ki cenite naravna vlakna in prijetno mikroklimo.
  • Odeja je v celoti pralna na 60°C, primerna za vse z občutljivo kožo, alergike in astmatike.

Vzdrževanje

Odejo lahko operete na 60°C. Po končanem pranju jo dobro pretresite, poravnajte in temeljito posušite na ravni površini. Odeja ni primerna za sušenje v sušilnem stroju.

Podrobnosti

Tip odeje celoletna, primerna za spalnice s temperaturo med 19–23 °C
Tkanina prevleke 100 % nebeljen bombaž
Polnilo 80 % bambusova vlakna (viskoza), 20 % mikrovlakna; 350 g/m2
Pralna Da (v celoti na 60 °C)
Primerna za sušenje v sušilcu Ne
Primerna za alergike Da
OEKO-TEX certifikat Da (Standard 100)

Garancija: 2 leti