Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Apple prenosnik MacBook 12" 1.1Ghz Dual-Core m3, 256 GB, INT, Silver

Apple prenosnik MacBook 12" 1.1Ghz Dual-Core m3, 256 GB, INT, Silver

Številka: 902636
Prenosni računalnik Apple MacBook z Retina zaslonom diagonale 30,48 cm (12"). Vgrajen ima zmogljiv Intel 1.1 Ghz Dual-Core M3 procesor, ki nudi turbo boost način in dosega 2.2 Ghz. Za napredno funkcionalnost je dodanega 256 GB spominskega prostora in 8 GB delovnega pomnilnika, ki tik-taka pri 1866 Mhz. Vgrajena zmogljiva grafična kartica Intel HD Graphics 515 in baterija z visoko kapaciteto, ki obljublja do 10h delovanja. Celoten opis
1.417 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 902636

Predstavitev

MacBook 12"

Glavni cilj produkta MacBook je premikanje mej mogočega. In Apple nas z generacije v generacijo ponovno preseneča z izdelavo najtanjšega Mac prenosnika do sedaj. Rezultat je več, kot le prenosnik. Rezultat je prihodnost prenosnikov. Z vgrajeno šesto generacijo Intel procesorjev, izboljšano grafično kartico, hitrejši Flash spomin in do 10h neprekinjenega delovanja, je MacBook še zmogljivejši.

western-digital

Retina zaslon, ki premika meje

Od trenutka, ko prvič zagledate vaš MacBook, vas 12" retina zaslon popolnoma prevzame, z svojo od kota-do-kota zasnovo in izjemno ločljivostjo ter barvami. Vsaka slika, kar skoči iz zaslona z bogatimi, živimi detajli. Zaslon vsebuje preko tri milijone točk, ki zgradijo vsako črko do perfektnosti.

Zaslon deluje pri 16:10 razmerju in dosega visoko ločljivost 2304×1440.

western-digital

Tipkovnica polne velikosti

Ker je udobnost in polna velikost tipkovnice prioritetnega pomena za odličen prenosnik, so morali Apple inženirji narediti popolnoma novo zasnovo. Vsaka tipka je bila prenovljena in vsak mehanizem, ki se nahaja pod njo. Ne le, da je celotna tipkovnica tanjša, prinaša tudi bolj udobno, precizno in odzivno izkušnjo.

western-digital

Opremljen za brezžični Svet

MacBook je zasnovan, za popolno integracijo v vaš brezžični svet. Skoraj vse, kar počnete na vašem prenosniku lahko storite preko zraka, zahvale gredo Apple programu, ki izrablja najnovejše Wi-Fi in Bluetooth tehnologije. Ne glede na vašo lokacijo, se boste lahko povezali s spletom, prenašali datoteke, organizirali slike, poslušali glasbo in več. Popolnoma brez omejitev.

western-digital

Prednosti USB-C vmesnika

Ko so vgrajevali vmesnik za polnjenje vašega MacBook prenosnika, so imeli v glavi samo eno misel. Najhitrejši, najnaprednejši in hkrati izjemno prilagodljiv vmesnik na trgu. USB tipa C dosega ravno te kriterije, ponuja hitro polnjenje naprave, hitre prenose podatkov in video izhod, ki je tretjinske velikosti USB 3 vhoda.

western-digital

Zmogljivost, ki je ne slišimo

Temelj MacBook prenosnika je popolna tišina delovanja z ultimativno zmogljivostjo. Vsebuje šesto generacijo Intel Core M procesorja, ki porablja samo 5 vatov moči in postane še bolj zmogljiv z optimizacijami preko OS X. Skupaj procesor in OS X porabita tako malo energije , da celoten sistem proizvede zelo malo odvečne toplote in dodatni ventilatorji niso potrebni. To pomeni, da ob delovanju prenosnika prevlada brezkompromisna tišina.

western-digital

Celodnevna življenjska doba baterije

Glede na tanko zasnovno MacBook prenosnika, standardne baterije enostavno ne bi bile kos zahtevni nalogi. Zato so razvili svojo, edinstveno baterijo, ki porabi vsak milimeter prostora. Rezultat je terasna zasnova baterije, ki ne le da se perfektno prilega notranjosti, je hkrati še popolnoma edinstvena. Zahvaljujoč novim tehnologijam procesorja in baterijske kemične zasnova, bo življenjska doba daljša kot kadarkoli prej.

western-digital

OS X

OS X je operacijski sistem, ki poganja vse kar počnete na svojem Mac sistemu. Z OS X El Capitan, je preprosto ustvarjanje izjemnih stvari in v veselje upravljati vsakodnevne opravke. Deluje popolnoma brezhibno z vašimi aplikacijami in iOS napravami.

western-digital

Vgrajene aplikacije

Vsak Mac prihaja z nameščenimi aplikacijam, ki so namenjene za vzpodbujanje kreativnosti in efektivnosti. Hkrati vsebuje aplikacije, ki jih potrebujete pri vsakodnevnih opravkih, kot brskanje po spletu, organiziranje koledarja, pošiljanje pošte in sporočil. Vsebuje celo aplikacijo, s katero iščete nove aplikacije. Vaš Mac je več kot poln funkcionalnosti.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

Zaslon:
  • 30,48 cm (12") LED zaslon z IPS tehnologijo
  • 2304 × 1440 ločljivost pri 226 pikah na inčo
  • 16:10 razmerje slike
  • Podprte ločljivosti : 1440 × 900, 1280 × 800, 1024 × 640

Garancija: 1 leto