Pure DiscovR prenosni pametni zvočnik, črn

Pure DiscovR prenosni pametni zvočnik, črn

Številka: 1504021001
Pure DiscovR je prenosen pametni zvočnik, ki podpira glasovne ukaze. Ponaša se s 15-urnim časom delovanja in zmogljivo polnilno Li-ion baterijo. Omogoča izklop mikrofonov in prepoznavanje ter dodajanje glasbe na sezname predvajanja. Celoten opis

default
default
199,99 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

17.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
19.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1504021001

Predstavitev

Pure DiscovR

Pure DiscovR je prenosni pametni zvočnik z mnogimi naprednimi funkcijami in podporo glasovnega asistenta Alexa. Odlikujeta ga eleganten in sodoben izgled ter upravljanje na dotik. Ponuja vrhunsko govorno tehnologijo, ki omogoča več zasebnosti in inovativno glasbeno izkušnjo.

Pure DiscovR

Pure DiscovR ponuja edinstveno stiskalno zasnovo X-SPAN, ki **odklopi mikrofone za večjo zasebnost. To pomeni, da ta pametni zvočnik posluša samo takrat, ko sami to želite.

S preprostim dotikom gumba vam ta zvočnik omogoča prepoznavanje in dodajanje glasbe kjerkoli in kadarkoli. Skladbo samodejno doda na seznam predvajanja v aplikaciji Spotify. 

Zvočnik lahko preprosto uporabljate tudi pri šibki svetlobi. Ko zazna vašo bližino, gumbi in svetlobni obroč na njem samodejno zasvetijo. Na voljo je tudi gumb za izklop mikrofona, tipke za glasnost in preskok skladbe, izbira vira pa je prikazana z ustrezno barvo.

Ponuja kakovostno zvočno izkušnjo v živo ali na zahtevo. Nudi do 15 ur predvajanja in hitro polnjenje preko USB-C priključka


Tehnične podrobnosti

Vrsta povezave Bluetooth 4.2 in Wi-fi 802.11b/g/n/ac (2.4Ghz/5GHz) Dual-band Wi-Fi podpora
Vhod 3.5 mm Aux in USB-C za polnjenje (do 3A)
Mikrofon Far-field
Glasovni asistent Amazon Alexa
Moč zvoka 45 W RMS
Zvočnik 1 × 3 " nizkotonca in 2 × 1/4'' visokotonca
Baterija polnilna Li-ion (7,4 V, 2500 mAh)
Čas delovanja do 15 ur pri zmerni ravni zvoka
Dimenzije (VxŠxD) 10,5/14 × 11 × 11 cm
Osvetlitev LED
Nadzor in upravljanje na dotik
Senzor bližine da

Garancija: 1 leto