Bose Bluetooth zvočnik SoundLink Revolve, črn

Bose Bluetooth zvočnik SoundLink Revolve, črn

Številka: 1042221001
Odprodaja
Uživajte v glasbi na poti, kamor koli greste. SoundLink Revolve Bluetooth zvočnik zagotavlja popolno naraven zvok iz ultra-kompaktnega zvočnika. Ima možnost brezžične povezave z vašim pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali drugo napravo Bluetooth, tako da lahko poslušate glasbo, video posnetke ali igre, kadarkoli in kjerkoli. Celoten opis

default
default
233 €
169 €
-27%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini 2 artikla

Jutri v 2 prevzemnih mestih
Prevzemna mesta
 
17.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1042221001

Predstavitev

Vreden svojega denarja

Spoznajte SoundLink Revolve, eden najuspešnejših prenosnih Bluetooth zvočnikov priznanega proizvajalca Bose. Zagotavlja pravi 360 ° zvok za dosledno, enotno pokritost. Postavite ga v središče sobe in vsi koti bodo dobili enako kakovost zvoka, ali pa ga postavite blizu stene in glasba se bo odbijala in odzvanjala v prostoru.

western-digital

Majhen zvočnik, močan zvok

Naj vas velikost ne zavede, saj se zvočnik ponaša z boljšo tehnologijo kot je videti na prvi pogled. Visoko učinkovit pretvornik, dvojni pasivni radiatorji, večsmerni akustični deflektor. Vse to preprosto pomeni, da boste dobili zvok kot se šika.

Tudi, če vam zvočnik po nesreli zdrsne iz rok, se premetava po nahrbtniku ali torbici to ne bo vplivalo na zvočnik, saj mehki materiali onemogočijo nastanek vdolbin.

western-digital

Izvenzemeljska zasnova

Niti ena majhna podrobnost ni bila spregledana. Zasnova zvočnika ne vsebuje nobenega šiva, celoten pokrov je narejen brez nepotrebnih prekinitev v linijah, kar ga naredi privlačnega na pogled.

Prenosni Bluetooth zvočnik potrebuje zmogljivo baterijo. Prav to vsebuje SoundLink Revolve. Litij-ionska baterija za ponovno polnjenje omogoča delovanje do 12 ur, kar zadošča za celodnevno poslušanje glasbe za celodnevno poslušanje. Seveda, nekateri zvočniki lahko igrajo dlje, vendar pri tem žrtvujejo kakovost zvoka. To se pri zvočniku Bose ne bo zgodilo.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Dimenzije: 15,2 × 8,2 × 8,2 cm
  • Priključki: 3,5 AUX / micro-B USB vhod
  • Povezljivost: Bluetooth
  • Domet: 9 m
  • Zmogljivost baterije: do 12 ur
  • Teža: 0,66 kg

Garancija: 2 leti