Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Sennheiser slušalke Momentum On-ear II, iOS, črne

Sennheiser slušalke Momentum On-ear II, iOS, črne

Številka: 761908001
Strast za visoko kvaliteto. Sennheiser Momentum On-Ear II slušalke zaprtega tipa, ponujajo optimalno zvočno izolacijo in udobje. Ponašajo se z 18 oHm impedance, pri 16 – 22000 Hz frekvenčnemu razponu, 112 dB zvočnega pritiska, vgrajenim mikrofonom in več. Celoten opis
143,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 761908001

Predstavitev

Nov Momentum za vaša ušesa

Fasciniranost in preciznost podjetja Sennheriser so odraža v njihovih produktih, in Momentum On-Ear II slušalke so tipičen primer. Z uporabo visoko-kvalitetnih materialov pobrušenega nerjavečega-jekla, ter Alcantara® materiala, do perfektne izdelave in nekompromisnega zvoka.

Visoka ločljivost in globina zvoka se dosežeta z uporabo 18-Ω Neodym pretvornikov. Z velikimi membranami, ki so nekakšen sinonim serije Momentum in prinašajo še kvalitetnejši zvok. Čist, bogat, poln detajlov s prodornim bassom.

western-digital

Stil, zlit z udobjem

Ljubezen do detajlov je glavni adut Momentum slušalk. Z drsniki iz nerjavečega-jekla, in Alcantara® materiala, ki diha in daje udobje. Zvok in kvaliteta izdelava, poskrbita za udobje vseh vaših čutov.

Nizko-profilen kotni 3.5 mm jack, nudi optimiziran priklop na praktično vse mobilne naprave. Opremljen z jack vmesniki na obeh straneh, se kabel preprosto lahko odstrani ali zamenja. Integriran linijski upravljalnik pa nudi kontrolo nad vašimi telefonskimi klici, glasbo in jakostjo. Dodatno pa je kompatibilen z iOS napravami.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Impedanca: 18 ohm
  • Frekvenčni razpon mikrofona: 100 – 10000 hz
  • Frekvenčni razpon slušalk: 16 – 22000 hz
  • Zvočni pritisk: 113 dB
  • THD: <0,5%
  • Vmesnik: 3,5k jack
  • Dolžina kabla: 1,4 m

Garancija: 2 leti