Hauck Sleep N Play Go Plus potovalna postelja, siva
1x

Hauck Sleep N Play Go Plus potovalna postelja

51,92 €

Potovalna posteljica Sleep N Play Go Plus, znamke Hauck, je odličen spremljevalec za vikend izlet, za obisk pri stari starših in za počitnice. Vaš otrok se bo počutil varno in udobno, kjer koli že ste. Praktično in veliko opazovalno okno bodo cenili predvsem starši in starejši otroci, opremljen je tudi s stranskim vhodom z zadrgo.

Dostava Mimovrste
Hauck potovalna posteljica Sleep'n Play Center 2021 Nordic Grey, siva

Hauck potovalna posteljica Sleep'n Play Center 2021

80,40 €
77,10 €
Zadnji kos!

Potovalna posteljica Sleep N Play Go Plus, znamke Hauck, je odličen spremljevalec za vikend izlet, za obisk pri stari starših in za počitnice. Vaš otrok se bo počutil varno in udobno, kjer koli že ste. Praktično in veliko opazovalno okno bodo cenili predvsem starši in starejši otroci, opremljen je tudi s stranskim vhodom z zadrgo. Otroška posteljica je primerna od rojstva zaradi možnosti nastavitve ravni novorojenčka.

Dostava Mimovrste
Hauck Sleep N Play Go 2021 Exploring in Classic potovalna posteljica

Hauck Sleep N Play Go 2021 Exploring in Classic potovalna posteljica

70,30 €
63,45 €

Potovalna posteljica Sleep N Play Go Plus znamke Hauck, je odličen spremljevalec za izlete na vikend, za obisk pri stari starših in za počitnice. Vaš otrok se bo počutil varno in udobno, kjer koli že ste. Praktično in veliko opazovalno okno bodo cenili predvsem starši in starejši otroci, opremljen je tudi s stranskim vhodom z zadrgo.

Dostava Mimovrste