Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Jamieson Omega 3 Complete Premium 1000 mehke kapsule, 80 kapsul (797867)

Jamieson Omega 3 Complete Premium 1000 mehke kapsule, 80 kapsul (797867)

Številka: 2728179
Jamieson Omega-3 Complete Premium je oblikovan s pomočjo EPK in DHK v svoji naravni obliki- trigliceridov za optimalno biološko uporabnost in razpoložljivost. Celoten opis
24,70 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 2728179

Predstavitev

Jamieson Omega 3 Complete Premium 1000 mehke kapsule, 80 kapsul (797867)


Vse Jamieson Omega-3 maščobne kisline so proizvedene s farmacevtsko kakovostjo iz virov, ki zagotavljajo najvišjo kvaliteto ribjega olja na tržišču. V laboratorijih Jamieson so v zadnjih letih posvetili ogromno pozornosti pridobivanju najčistejših virov in najučinkovitejših procesov pridobivanja omega 3 maščobnih kislin. Rezultat teh procesov so izdelki, ki vsebujejo izredno visoke ravni DHK in EPK in raven čistoče, ki presega vse dosedanje standarde v industriji prehranskih dopolnil.

Ribje olje je pridobljeno večinoma iz rib, kot so sardine in inčuni, ki vsebujejo manj kontaminantov kot druge hladnovodne ribe, ker se hranijo neposredno s planktonom. Vso ribje olje izvira samo iz globokomorskih rib iz najčistejših delov Atlantika. V laboratorijih Jamieson se nato ribje olje očisti z nežnim procesom molekularne destilacije in tako se odstrani vse škodljive sledove živega srebra in drugih mikro onesnaževalcev. Prav tako zato kapsule tudi ne povzročajo spahovanja in neprijetnega vonja po ribah.

Ta farmacevtsko preverjen in klinično preizkušen izdelek vsebuje kar 400 mg EPK in 200 mg DHK v vsaki kapsuli. Posebno pozornost gre namreč nameniti ravno razmerju 2:1 in visoki ravni DHK v vsaki kapsuli, saj le ta nakazuje na visoko kakovost ribjega olja.

Jamieson Omega-3 Complete Premium je oblikovan s pomočjo EPK in DHK v svoji naravni obliki – trigliceridov za optimalno biološko uporabnost in razpoložljivost.

  • EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca (Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK in EPK) 
  • DHK ima vlogo pri delovanju možganov (Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK)
  • DHK ima vlogo pri ohranjanju vida (Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK)

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in je farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Poreklo izdelka: Kanada.

 Jamieson Omega 3 Complete Premium 1000 mehke kapsule, 80 kapsul (797867)

OPOZORILO

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.


Neto količina

80 kapsul (159 g)


Uporaba in priporočena dnevna količina:

Dnevni vnos: 1–2 kapsuli dnevno.


Vsebnost (v 1 kapsuli):

Ribje olje (sardine, sardone, skuše) 1000 mg
Eikozapentaenojska kislina (EPK) 400 mg
Dokozaheksaenojska kislina (DHK) 200 mg

Vsebuje tudi:

Želatina (ovoj kapsule), glicerol (emulgator), mešanica tokoferolov. Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.


Alergeni:

Ribe