Greatstore Stenske police visok sijaj sive 104x20x60 cm iverna plošča

Greatstore Stenske police visok sijaj sive 104x20x60 cm iverna plošča

Številka: 100065447492
Partnerska prodaja Odprodaja
Si želite kvadratne dodatke? Povečajte prostor za shranjevanje v svojih notranjih prostorih, ustvarite razstavni prostor in spremenite svojo steno v nekaj stilskega s pomočjo naših praktičnih in dekorativnih stenskih polic! Komplet stenskih polic ima 3 odprte predelke in služi kot popoln prostor za Celoten opis
47,95 €
Vključno z DDV
47 €
Partner: Greatstore

Razprodano

Številka: 100065447492

Predstavitev

Si želite kvadratne dodatke? Povečajte prostor za shranjevanje v svojih notranjih prostorih, ustvarite razstavni prostor in spremenite svojo steno v nekaj stilskega s pomočjo naših praktičnih in dekorativnih stenskih polic!

Komplet stenskih polic ima 3 odprte predelke in služi kot popoln prostor za shranjevanje in razstavljanje vaših knjig, nagrad, zbirateljskih in okrasnih predmetov itd. Izdelana je iz trpežne plošče, zato je stenska omarica močna in enostavna za čiščenje. Poleg tega so priloženi materiali za montažo, zato je komplet polic enostaven za namestitev na steno.

Naš komplet stenskih polic bo zagotovo idealna izbira za vašo spalnico, dnevno sobo, hodnik, pisarno ali vhodni prostor!

  • Barva: Siva z visokim sijajem
  • Material: Iverna plošča
  • Dimenzije: 104 × 20 × 60 cm (Š x G x V)
  • S 3 odprtimi predelki za shranjevanje